W.O.W. Blog

Vandaag sluiten we twee leuke winacties af en geven we gelijk het startsein voor de November winmaand op Thuisleven. Dagelijks om 07.00 uur, zolang de voorraad strekt, verschijnen er winacties op ons blog. De voorwaarden voor deelname verschillen per actie, lees de voorwaarden dus goed. Op 1 december 2017 publiceren we de uitslagen van alle winacties in een heel groot Winnen-op-Vrijdag blog. Je kan je prijs al voor het heerlijke avondje in huis hebben. Eerst mogen we nog twee winnaars bekend maken en wat hebben er veel lezers meegedaan!

WinnaarsProefzakjes1

Zoals beloofd trekken wij vandaag een winnaar van het Nicole’s Choice theepakket naar keuze:

Silvia Kuiper-Swart

 

BetoverendeWereldenHRDe oplettende lezer heeft 31 oktober 2017 in de reacties onder het Facebookbericht de naam van Chucky1012 al kunnen lezen. De winnaar van de vier zilveren toegangstickets voor Disney on Ice ‘Betoverende Werelden’.

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAARS! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij. We zijn nog op zoek naar winnaars!

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s