Winactie- knuffel van Gioia’s Cadeau & Feestartikelen

Tijdens knuffelen komt er het stofje oxytocine in je hersenen vrij. Dit zorgt er voor dat je bloeddruk omlaag gaat en dat je minder stres ervaart. Tevens zorgt dit stofje ervoor dat je een hoger geluksgevoel hebt. Ook kun je met knuffelen aantonen hoeveel je van hem/haar houdt zonder je woorden te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld troost bieden, knuffelen vanwege de liefde of juist iemand een knuffel geven nadat je elkaar een tijd niet meer gezien hebt. Kortom knuffelen is fijn! Omdat je als vader/moeder niet elke minuut met je kleintje kunt knuffelen zijn er leuke knuffels op de markt gebracht. En wij mogen vandaag 2 leuke knuffels weggeven. Lees dus snel verder…

Knuffel konijntje
Een super schattig konijntje van Lief liefstyle collectie 2017. Het konijntje heeft een transparante bal op het buikje met allemaal gekleurde balletjes erin. Een strikje op het hoofd en aan de pootjes een speelbal met een belletjes erin en een hartje met een piep geluidje als je erin knijpt. Het konijntje is 28cm lang.

Knuffel hondje
Een super schattig hondje van Lief liefstyle collectie 2017. Het hondje heeft een transparante bal op het buikje met allemaal gekleurde balletjes erin. Aan de pootjes een speelbal met een belletjes erin en een sterretje met een piep geluidje als je erin knijpt. Het hondje is 28cm lang.

Het Lief! Lifestyle knuffel hondje (jongens) en het Lief! Lifestyle knuffel konijntje (meisjes) zijn voor €16,95 te koop bij Gioia’s Cadeau & Feestartikelen.

DE WINACTIE

Heb jij een kleine die wel wat troost kan gebruiken? Of juist een knuffelende plakpleister rondlopen waar je even rust van wilt hebben? Helemaal “mooi” wij geven namelijk twee lieve knuffels weg van Gioia’s Cadeau & Feestartikelen.
Wat moet je doen? Reageer onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.
p.s.: Wij geven twee lieve knuffels weg. Laat even weten waar je voorkeur naar uit gaat. Het knuffel hondje of het knuffel konijntje

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 1-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

70 comments

  1. Mijn dochter is dan al wel 7 maar het konijntje is echt iets voor haar. Ze is dol op haar eigen “Konijn”. Het knuffelkonijn die ze voor haar 1e verjaardag kreeg. Die is en wordt echt nog steeds platgeknuffeld.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s