Winactie – 2 x €20,00 shoptegoed van Hoesjes – Outlet

Heb jij een Iphone 7 en wil je deze graag beschermen zodat hij langer mee gaat dan is een hoesje voor je gsm een oplossing. Hoesjes zijn er in verschillende designs en kleuren, zo is er voor ieder wat wils. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Immers voor nog geen tientje heb je al een mooi Iphone 7 hoesje te pakken. Je kunt het ook luxer doen maar voor 20 euro heb je het merendeel van de site wel gezien. Om het perfecte hoesje te vinden hoef je maar twee dingen te doen:

Als eerste maak je een keuze uit een van de soorten hoesjes. Zo kun je kiezen uit een insteekhoesje, backcover, full body shockproof, bookcase, pashouder, flipcover of riemhoesje. En vervolgens maak je een keuze uit de verschillende designs. Wordt het een Minions, Parijs, Londen, New York, bruin leer, zwart leer, retro, marmer, een transparant hoesje of een van de vele andere soorten? Heb je geen Iphone 7 dan kun je natuurlijk ook bij de andere merken en types een kijkje nemen. Ook voor oplaadkabels, powerbanks en andere accessoires kun je terecht bij Hoesjes – Outlet. Bestel dit lekker mee om zo ook de portokosten te drukken. En omdat wij van Thuisleven enthousiast zijn over de hoesjes van Hoesjes Outlet (zie de review van Kwartetmama en de review van newsummitlife) namen wij contact met ze op om een leuke winactie te organiseren voor onze lezers. Immers hebben jullie ook wel eens iets leuks verdiend.

DE WINACTIE

Van Hoesjes-Outlet mogen wij namelijk 2 x €20,00 shoptegoed weggeven. Dit shoptegoed kun je geheel vrij besteden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een nieuw hoesje maar ook voor een oplaadkabel, powerbank of screenprotector. Net waar de nood hoog is. Wat moet je doen voor deze gave prijs? Reageer onder dit artikel met je voor- en achternaam en je e-mail adres. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 1-12-2017 de winnaars loten en deze bekend maken in een blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

46 comments

 1. Ik doe mee! Hoesje is hier hars nodig. Heb m pas 2 maandjes en mn achterkant ligt al aan diggelen 😔 Word gerepareerd, maar een goed hoesje kan ik erna goed gebruiken haha

  Like

 2. Een IPhone 7 heb ik niet, ik ben ook nog tevreden met een oudere versie als die het maar doet. Alleen het hoesje doet het niet meer goed…. dus die wil ik graag vervangen door een nieuw exemplaar. Dat shoptegoed is daarom erg welkom.

  Like

 3. Altijd fijn een nieuw hoesje voor je telefoon. Ik heb al een paar gedacht…oei als ik er nu geen hoesje om had…..ik volg jullie via Facebook, Twitter en Instagram

  Like

 4. Mijn telefoonhoesje is compleet versleten en ik zie er een super-mooi “Smile💙” hoesje tussen staan, dus ik hoop dat ik win en mijn telefoon binnenkort in dit mooie hoesje zit. 😁

  Like

 5. Zo handig, ik doe graag mee voor een nieuw hoesje voor de telefoon van mijn man (die valt namelijk uit elkaar. Het hoesje dan hè, niet mijn man :p )

  (achternaam staat in mailadres)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s