Winactie- MyBox van Leitz

Even een huis schoon maken met vier kinderen zit er niet in. Overal liggen wel los slingerende troepjes. Een pen op een kast, blaadjes op de tafel, kleine prul dingetjes waar de kinderen mee spelen in de kast, onder de bank allerlei haar elastiekjes – klemmetjes en zelfs een kam. En dat is pas een tiende deel van wat er allemaal in huis rondzwerft. Ofschoon ik durf te beweren dat ik niet de enige ouder ben die hiermee te kampen heeft, voel ik mij toch een beetje opgelaten als er ineens visite voor de deur staat. Omdat dit laatste al meerdere keren gebeurt is hebben we een nieuwe regel in huis. Iedereen die iets niet opruimt op de plek waar het hoort moet een klein klusje uit voeren. Dat helpt gigantisch bij de losslingerende prullen. Maar met regelmaat krijg ik de vraag: “waar moet dit”. Dus wordt het hoog tijd voor wat opruim bakken.

Leitz MyBox
Met de MyBoxen van Leitz is opruimen appeltje eitje. De boxen zijn multifunctioneel door de verschillende groottes. Zo is er een grote bak waar een kleinere bak dwars in past (ideaal als je knutselt om de pennen, stiften, scharen in de kleine bak te stoppen en de overige dingen onder in te stoppen). Er is een bak waarbij zelfs pennen, met gummen en paperclips gescheiden kunnen worden. Maar ook handig voor bijvoorbeeld Lego. Wat mij vooral opvalt is dat er een bak in de grote bak geplaatst kan worden. Zo heb je 2 bakken in één. Dit bespaart niet alleen ruimte maar ruimt ook lekker makkelijk op.

De bakken zijn makkelijk te stapelen, erg stevig en bovendien makkelijk te openen en te sluiten met de bijbehorende deksels. Door de witte kleur zijn ze makkelijk te combineren in haast elk huishouden, zelfs in een kinderkamer. Het randje aan de onderkant is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk: blauw, roze, groen en grijs. Nog een bijkomend voordeel is het feit dat de boxen BPA vrij zijn. Zijn de boxen leeg dan kunnen ze makkelijk in elkaar gestapeld worden om zo ruimte te besparen. Altijd handig!

Kortom opruimen is geen probleem meer met deze multifunctionele boxen.

DE WINACTIE

Heb jij ook rondslingerende troepjes in huis liggen? Dat is dan even “handig” want wij mogen dezelfde set weggeven, zoals hierboven op de foto staat!
Wat moet je doen? Reageer onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 1-12-2017 de winnaars loten en deze bekend maken in een blog. Houdt de website dus in de gaten.

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Advertenties

99 comments

 1. Ben best wel een beetje een rommelkont. Overal slingeren kleine spulletjes rond. Dus deze opbergdoos is reuze fijn. Voor ditjes en datjes groot en klein. Oh wat zou het me geweldig plezieren als ik deze win. Vandaar dat ik een paar rijmende regeltjes verzin. Die laten weten dat ik dolgraag opberg met Leitz MyBox. Want een net bureau rocks!!!!

  Like

 2. Corry de vos
  Ik hou wel van lekker geurtje ruimen

  Je zal die bofkont .maar zijn

  GOOI míj maar in de hoge hoed dan komt het met opruimen echt wel goed….

  Like

 3. zou ideaal zijn voor mijn knutselbureau, al die verschillende bakjes en doosjes en potjes maken het zo rommelig. Hier kan ik alles in kwijt! Opgeruimd staat netjes…

  Like

 4. Net weer een prulletjes en knutselspul opruimronde gedaan…. Sterke behoefte aan bakken als deze! Komt werkelijk als geroepen. Ik ding daarom graag mee voor een kans dit te winnen.

  Like

 5. Wat een mooie complete set! Ik heb wel behoefte aan zulke opbergbakken, spulletjes genoeg zeg maar. Manlief ook weer blij met een opgeruimd huis. Nu de kinderen nog 😉

  Like

 6. Leuk zeg! Een leuk design vind ik en daarnaast super praktisch en echt over nagedacht. Ja dat rondslingerende prul herken ik maar al te goed. Deze zou ik graag een mooi plekje geven!

  Like

 7. Ik had de Leitz MyBox al een keer ergens anders gespot en ook toen vond ik ze al erg mooi!
  Ik weet genoeg doeleinden voor de opbergdozen, maar ééntje steekt er voor mij persoonlijk bovenuit: Ik zou de doos met het inzetbakje erg graag gebruiken als “naaikistje 2.0”. Lekker modern! Daar kan ik mooi mijn naaigerei in bewaren. In de andere dozen zou ik mijn kleurpotloden, viltstiften, bolletjes wol en haak- en breinaalden goed kunnen opbergen. Ik vind het eyecandy om al mijn favoriete creatieve spulletjes netjes opgeruimd en op kleur gesorteerd uit te kunnen stallen in de Leitz opbergdozen!

  Naast dat ik de Thuisleven blogs regelmatig lees, volg ik jullie op Bloglovin’ (meermyr) en heb ik daar dit artikel ook geloved en gesaved. Ik wist nog niet dat jullie ook Pinterest hadden, maar daar volg ik jullie vanaf heden ook op (als Myr Meer).

  Like

 8. Dat is handig! Ik heb als juf altijd overal knutselspulletjes en handige dingetjes liggen. Mijn man wordt wel eens moe van mijn verzamelwoede. Maar ja… ik gebruik het wel! Heel welkom dus!

  Like

 9. Ik zou eigenlijk een foto moeten posten van mijn troep haha, daar word je niet blij van. Mijn vriend is het in ieder geval wel zat. En ik moet toegeven dat hij wel een beetje gelijk heeft, tijd voor een echt grote schoonmaak/opruimbeurt. Deze bakken zouden perfect uitkomen! Wat zijn ze leuk!

  Like

 10. C’est une idée géniale ces boîtes de rangement empilables. On a tous des ustensiles de cuisines, des outils de bricolages, de couture ou autre à ranger et devant l”ampleur de la tâche on est vite découragé !!
  Ici, je crois que je m’y mettrais avec plus d’entrain !!
  C’est avec grand plaisir que je participe à votre concours

  Like

 11. Ideaal voor al mijn handwerkspulletjes bij de bank. Het staat nu eigenlijk allemaal los in mandjes op het tafeltje naast de bank. Dit is veel handiger, opgeruimder, mooier.

  Like

 12. Als ik nu om me heen kijk ligt overal alweer papier, potloden, scharen. De kinderen zijn aan het knutselen, dit zou wel erg helpen om het ze ook te laten opruimen denk ik. Ik doe dus graag mee!

  Like

 13. Alles mag, bijna niks is te dol
  Maar het huis raakt wel een beetje vol.
  Geld hebben we niet, wel veel spullen.
  We kunnen er heel veel bakjes mee vullen.
  Pennen, potloden, Wasco, glitters, wol en lint van katoen
  Ik zou ze graag in mooie bakjes doen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s