Winactie- Andrélon Keratine Colour

Naar aanleiding van onze review van de nieuwe Andrélon Keratine Colour producten mogen wij de complete lijn op Thuisleven verloten.

De winactie van Andrélon Keratine Colour

Wij zijn erg benieuwd of onze lezers de haren kleuren. Nog nieuwsgieriger zijn wij naar jouw shampoo plankje in je douchecabine. Deel je foto onder het betreffende bericht op Facebook of Instagram, tag @Thuisleven en laat onder dit blog een leuke reactie achter om kans te maken op de complete lijn van Andrélon Keratine Colour.

20171006_094206

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 1 december 2017, in een winnaarsblog alle winnaars bekend maken van de lopende win-acties in November. Houdt de website en onze Facebookpagina dus in de gaten voor alle win-acties die nog gaan komen.

Advertenties

29 comments

 1. Jippie je zal die bofkont maar zijn Geluk zit in een klein hoekje maar je weet maar nooit zou leuk zijn Gooi mij maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie prijs wel goed

  Like

 2. Geweldige winactie.
  Ik werk mijn haar altijd bij met Renature, om het in de kleur te houden die ik heb. Maar ik was mijn haar altijd met Andrélon shampoo. Bevalt mij prima.
  Graag doe ik mee met deze winactie voor dit heerlijke pakketje.
  Ik heb alleen geen Instagram en Facebook, maar volg je op bloglovin.

  Like

 3. Mooi grijs is niet lelijk, maar ik voel me toch te jong voor grijs haar. Dus ja hier wordt gekleurd en een goede shampoo om de kleur netjes te houden is altijd welkom

  Like

 4. Ja, ik laat altijd highlights en lowlights in mijn haren zetten. Dat ziet er verzorgd uit en als ik mijn haren goed verzorg blijven de kleuren ook mooi glanzen alsof ik net naar de kapper ben geweest. Ik gebruik ook altijd speciale producten voor gekleurd haar, dan worden de kleuren niet zo snel dof. Dus ik doe graag mee voor dit heerlijke pakket van Andrelon!

  Like

 5. Ja ik kleur al jaren zelf mijn haar wil nog niet naar het grijze haar toe,het pakket van Andrelon komt goed van pas het is heerlijke shampoo ,dat gebruik ik regelmatig .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s