Winactie – Radbag shoptegoed

Ofschoon wij bij Thuisleven geheel in het teken staan winnen en de meesten mensen denken aan het vullen van een jute zak voor 5 december, is er eind van de maand december een feest dat wellicht net zo gezellig, dan wel niet gezelliger is. Ik heb het natuurlijk over Kerstmis. Een feest wat in het teken staat van onder andere gezelligheid, vele lichtjes, een kerstboom, veel en lekker eten en het liefst héél véél cadeautjes. Toch?!?

Wellicht geeft u iets minder om cadeautjes maar ik ben er dol op. Niet alleen om te krijgen maar ook om te geven. Zo begin ik elk jaar vanaf de zomervakantie al met het verzamelen van cadeautjes. Soms zelfs nog eerder (als ik er bijvoorbeeld tegen aanloop). Dit heeft behalve het op tijd klaar zijn ook nog eens het voordeel dat je net voor de decembermaand niet meer zoveel in een keer uit hoeft te geven. Dat is dan weer lekker gunstig, het nadeel daardoor is wel dat ik soms niet meer weet wat ik heb en er toch stiekem het e.e.a. bij komt op het eind. Maar ach…

Unboxen van cadeaus

En nu we het toch over cadeaus hebben. De trend van dit jaar is het unboxen van cadeaus. Unboxen kent u wellicht wel van het unboxen van een Monsterdoos of een ander leuk pakket dat u ergens goedkoop kunt bestellen of zelfs gratis krijgt bij een winkel. Maar het unboxen van kerstcadeaus gaat dus de trend worden van dit jaar. Maar hoe doe je dat nou?
Heel simpel je stelt het namelijk geheel zelf samen.
Bijvoorbeeld:
Je neemt een prachtige mand / doos / kist of iets anders. Vervolgens kleed je dit aan door een mooi plaid / zaagsel / stro of wat dan ook. En vervolgens vul je dit met allerlei leuke cadeautjes voor de ontvanger. Geef je een unbox pakket aan je beste vriendin dan zijn er mega coole Eenhoorn gadgets te vinden op Radbag.nl.

Heb jij je vader getrokken dan is een Eenhoorn pakket natuurlijk een hartstikke no-go. Een Magnetische bierboom is dan wel heel cool als je vader wel van een pilsje houdt. En omdat we aan het unboxen zijn, bestel je dan even die leuke bierlolly mee. Haal je bij de supermarkt een paar flesjes bier en wellicht zelfs wat mooie bierglazen. Alles leuk inpakken met bruin papier en dan op zoek naar schuim om uit te grabbelen…

Is de ontvanger op de culinaire tour dan valt er natuurlijk ook heel wat samen te stellen. Van een mooie fles waar water in geserveerd kan worden tot en met snijplanken. Mocht je het dan nog niet echt weten kijk dan eens tussen alle kerstcadeaus in die Radbag al uitgezocht heeft voor je.

De winactie

Wij mogen van Radbag maar liefst een persoon (of gezin) blij maken met een shoptegoed t.w.v. €50,00. Dat is een heel mooi bedrag om nog net die laatste (of eerste) cadeautjes voor de decembermaand te bestellen. Heb jij al iets leuks gezien? Reageer dan onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden. Wie weet ben jij de gelukkige!

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 01-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

116 comments

 1. Superleuk! Ik zou graag wat leuks kopen voor mijn man voor kerst. De Sinterklaascadeautjes ben ik al wel uit, maar voor kerst zoek ik nog wat leuks. Een zelfroerende koffiemok (alleen mijn man is niet zo’n Star Wars fan), de aap bananenhouder, vleesklauwen (ook handig met pulled pork), de krab multitool of die new daddy survivalkit! Elk van die cadeautjes zou hij geweldig vinden, en ik om weg te geven.. 🙂

  Like

 2. J’adore ce site, il y a vraiment de très chouettes objets qui trouveraient parfaitement leur place chez moi ou comme cadeau
  La bouteille d’eau avec plongeur ou le grattoir à glace Yeti sont géniaux;
  C’est donc avec grand plaisir que je participe à votre concours

  Like

 3. Erg leuk! Ze hebben altijd van die leuke kleine cadeautjes. Ik zou graag een leuke goodie voor iedereen uitkiezen bij Radbag! Slagen doe je daar altijd (als je kunt kiezen ten minste haha).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s