Winactie – Vtech Bloghop met KidiMagic Color Show

Vtech bestaat 25 jaar, tijd voor een feestje. En wat voor een feestje! Vtech geeft namelijk het hele jaar door al fantastische pakketten weg aan fans en zet nu, net voor de decembermaand, een bloghop in. Zo komen er in de maand november 25 dagen lang reviews mét winacties online. En dat op 25 verschillende blogs. Zo kon je gisteren op joyfromjoyce een Spiegel Speelpaneel winnen en morgen kun je terecht bij Mamakletst om een VVMK Koning Kasper en Koningin Karlijn te winnen. Maar nu eerst onze eigen review afsluitend met de winactie.

“Mama hoe laat is het”. Vraagt de jongste meid die nog geen klok kan lezen. Na 5 minuten vraagt ze het alweer en als ze even de kans krijgt is ze net een grammofoonplaat die blijft hangen. Overigens geld dat niet alleen voor de klok, maar ook voor “ik heb honger”, “mijn buikje heeft dorst”, “ik weet niet wat ik moet doen” en dan nog alle andere momenten van aandacht vragen. Even om misverstanden te voorkomen: ze krijgt genoeg eten (eerder te veel dan te weinig), als ik de kraan open draai komt er nog steeds water uit dus ook dat lijkt mij geen probleem en speelgoed… Ik mag wel uitkijken dat ik er mijn nek niet over breek zoveel hebben ze. Bovendien heeft ze een grotere zus en 2 grotere broers die ook voor de nodige speeluurtjes kunnen zorgen. Maar dat klokkijken vind ik wel een puntje van oefening. En hoe kun je nou mooier oefenen dan met een mega coole roze gadget speciaal voor kleine kinderen?

Vtech KidiMagic

Bij het aanzetten van dit leuke apparaatje wordt al gelijk gevraagd om de datum en de tijd in te stellen. Zelfs zonder een boekje open te slaan is dit een eenvoudig klusje. Met de pijltjes naar het gewenste cijfer, op “OK” klikken en de tijd en datum bevestigen met nog een “OK”.
Zodra dit eenmaal gedaan is klikken we eens op de paarse knop aan de bovenkant. Meteen zien we op het plafond de tijd staan met allemaal leuke sterretjes (die wat verspringen). Wat ook opvalt is het veranderende kleurtje zodra je je hand over de KidiMagic veegt. Als het ware swipe je zo een andere kleur tevoorschijn. Dat vindt de ukkepuk maar wat leuk!

Nog meer leuke dingen die dit leuke speeltje kan:
– 6 melodietjes afspelen
– FM radio
– Spellen (waarzegster, vriendschapsmeter, geluksstatus, snoepjespret, fruitsalade en toverdrank)
– Muziekspeler (wel even je mp3-speler er op aan sluiten)
– Wekker
Bij elk dingetje bestaan dan weer wat extra items zoals lichteffecten.
Kortom veel leer-pret voor de kleine man of meid.
Met de bijgeleverde AC/DC adapter, is het apparaatje op te laden.
De KidiMagic is voor €34,95 bij Bol.com

DE VTECH BLOGHOP WINACTIE

Wil jij de KidiMagic graag voor jouw zoon/dochter/neef/nichtje of misschien zelfs voor jezelf winnen? Reageer dan onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden. Wie weet maken wij jou blij!

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 22-11-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in onze W.O.W blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

195 comments

 1. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Hier zou ik haar echt heel erg blij mee kunnen maken. Naast dat sinterklaas er bijna is is ze ook nog eens over 2 weken jarig! Duimen maar dus!

  Like

 2. Wauwww voor mn oudste dochter die super bang in het donker is en altijd heel angstig naar ons rent snachts. Wat zou het heerlijk zijn als ze eens in haar eigen bed sliep!!!!

  Like

 3. Voor de liefste van de liefsten
  bracht de Sint van overzee
  echt het beste van het beste
  op zijn reis van Spanje mee

  Schepen boordevol geschenken
  grote pakjes en ook klein
  maar die ene fantastische kidimagic color show…
  zou die voor ons gezinnetje zijn?

  Nu maar hopen dat we mogen winnen
  zodat het genieten voor Jorn en Maut kan beginnen

  Like

 4. Superleuke prijs weer. Ook deze zou denk ik een blij gezichtje kunnen geven in een gezin wat ik help die het financieel zwaar hebben. Daarom doe ik heel graag weer mee, in de hoop hen te kunnen verrassen!

  Like

 5. Wat leuk én handig!!! Voor mijn oudste dochter doe ik heel graag mee voor deze leuke prijs. Zij wordt volgende week 6 jaar en is al veel bezig met leren klokkijken. Hoe leuk zou dan een eigen mooie klok zijn 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s