Winactie – fotoboek hardcover a4 van Fotofabriek.nl

Afgelopen jaar mocht Rianne een aantal foto’s op karton testen van Thuisleven. Heb je deze review nog niet gelezen dan kun je deze op onze Thuisleven-pagina terug lezen. Zoals je wellicht kunt lezen is Rianne erg positief ingesteld op de kwaliteit, de bezorging maar ook over de snelle service. En laten we even heel eerlijk zijn, dat is ook exact wat je graag van een bedrijf wilt als je er iets besteld. Omdat wij bij Thuisleven ons heel goed realiseren dat wij wel van alles kunnen schrijven wat wij meemaken, hoeft dat voor jullie geen waarheid te zijn. Mede daarom organiseren we deze maand een winactie maand (wat je waarschijnlijk al opgevallen is aangezien er al een aantal acties voor zijn gegaan) waarbij wij onze lezers kennis laten maken met bedrijven en producten. Ook Fotofabriek vindt dit een geweldig idee en wilt wel een fotoboek hardcover a4 beschikbaar stellen (incl. 24 pagina’s en verzendkosten). Daarover later meer…

Bij Fotofabriek.nl maken ze van jouw foto’s een blijvende herinnering!
Na een heerlijke vakantie kom je thuis en blijk je toch een hoop mooie foto’s te hebben geschoten. Maar ook na een geboorte, een huwelijksfeest of een dagje weg blijft die camera meestal niet in de kast liggen. Maar goed ook want een foto is een prachtige herinnering. Echter is het zonde om deze in een album op je computer/laptop te laten staan. Dus tijd om er iets mee te doen! Op de site van Fotofabriek kun je helemaal los gaan. Zo kun je er fotoboeken, agenda’s, kalenders, kaarten, wanddecoratie en andere fotoproducten bestellen.

De Fotofabriek.nl winactie

Wij mogen van Fotofabriek.nl een fotoboek hardcover a4 (incl. 24 pagina’s en verzendkosten) verloten. Heb jij nog foto’s die je graag wilt bundelen in een album doe dan snel mee! Blijkt toch dat je iets meer pagina’s nodig hebt, geen probleem. Het boek is nog uit te breiden tot 200 pagina’s. Het verschil betaal je dan nog bij. Enthousiast geworden?  Reageer dan onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden. We zijn wel erg nieuwsgierig welke foto je toe gaat voegen. Wil je die delen op onze Facebook of Instagram pagina? Wie weet ben jij de gelukkige!

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 01-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

84 comments

 1. Ja, ik doe heel graag mee! Wil nog graag een mooie fotoboek maken van onze zomervakantie, dus ik waag graag een kansje voor deze mooie prijs!!! 🍀

  Like

 2. Oh wat tof! Ik heb bijna zwangerschapsverlof, er staan dan heel wat fotoboeken op mijn lijstje om te gaan maken. Dit zou een leuke start zijn 🙂 ik volg je op Facebook, Pinterest en Twitter!

  Like

 3. Ooh wauw wat geweldig om zo’n mooi hardcover fotoboek te winnen 😀 Word dol blij van deze leuke kans. Afgelopen 3 januari 2017 is ons derde kindje geboren een lief klein jongetje. Wat zou het geweldig zijn als ik zijn eerste fotoboek mag gaan maken van deze leuke winactie. Heb even op de site van Fotofabriek.nl gekeken en wat zijn de hardcover fotoboeken mooi geweldig om z’n mooi eerste fotoboek van ons kleinste mannetje te krijgen. Dol graag kom ik een kansje wagen 😀 Groetjes Tanja

  Like

 4. Dat lijkt me dus helemaal geweldig! Zeker omdat het hardcover is. Ik zou dolgraag mijn foto’s (die ik wel vaak bewerk naar sepia of zwart-wit met een kleuraccent) in een fotoboek stoppen!

  Like

 5. Hier maken we heel graag kans op. Onze 2e dochter Lotte is nu 8 weken oud en hebben heel veel mooie foto’s van haar alleen en samen met onze oudste dochter Noor. Lijjkt me prachtig een blijvende herinnering Hier van te hebben en dan trots aan iedereen laten zien 🙂

  Like

 6. ja, zo leuk! Ik moet de foto’s van mijn laatste trip naar Mexico nog verwerken, dit zou super gaaf zijn! Wauw, ik duim heeeeeel hard voor dit toffe fotoboek! ❤

  Like

 7. Mijn moeder wil zo graag de foto’s van mijn zoon in een fotoboek, ik maak haar graag blij, ze staat altijd voor ons klaar, dus nu wil ik iets aan haar geven.

  Like

 8. Heel erg graag. Ik en mijn dochter mochten mee naar Disneyland en ik heb heel veel leuke foto’s gemaakt. Super om daar een mooi boek van te maken voor degene met wie wij mee mochten!!!

  Like

 9. Wat leuk! Ik zou graag nog een fotoalbum willen maken van het doopsel van onze kleine meid. Een heel bijzonder moment en een hele mooie herinnering (voor later). Een foto deel ik liever niet op sociale media… sorry.

  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

  Like

 10. Ik zit op dit moment nog in Noorwegen voor mijn stage, maar over 2 weken ga ik weer terug naar Nederland. Ik zou graag in een fotoboek willen samenvatten wat ik allemaal heb beleefd in de afgelopen maanden, hier in Noorwegen.

  Like

 11. wauw heel graag! Dan kan ik eindelijk het fotoboek van mijn korte citytrip naar Budapest! Dat lijkt mij heel gaaf! Natuurlijk krijg jullie dan een foto van het boek 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s