Winactie – KAYA sieraden kadobon + review medaillon ketting

Het perfecte Kerstgeschenkje voor een allerliefste dochter,

Ofschoon Sinterklaas nog officieel in het land moet komen, zijn mama en ik al met de kerstgeschenkjes bezig. Dit komt omdat Sinterklaascadeaus bij ons gedurende het jaar bij elkaar gespaard worden. Met 4 lieve kindertjes zou anders de decembermaand nogal hectisch worden. Dus mama houdt gedurende het jaar een oogje in het zeil voor leuke (en vaak ook nog eens voordelig geprijsde) speeltjes voor onze telgjes. Aangezien ik dol op Kerst ben, zie ik het een beetje als mijn taak om voor leuke kerstcadeautjes te zorgen.

Omdat Sinterklaas met name een kinderfeest is, waarbij de kindertjes niet alleen van ons cadeautjes krijgen, maar ook nog eens overladen worden door opa’s en oma’s, proberen mama en ik Kerst wat persoonlijker te houden. Het gaat dan minder om het krijgen, en meer om het geven. Minder om het ik en meer om het ons. Echt een periode van samen zijn als gezin. Zo toveren we met z’n allen de huiskamer in een paar uur om in een rood en goud glinsterende Kerstpracht. Wordt er een miniatuur Kerstdorp opgebouwd en guirlandes aan lampen opgehangen. Iedereen mag dan zijn eigen stukje van de huiskamer met een Kerstsausje overgieten. Zelfs het toilet en de hal worden niet gespaard van onze versier woede. Ik verheug me er nu al op. Maar vooral het uitzoeken van Kerstgeschenkjes vind ik leuk. Ik zoek voor iedereen iets leuks, iets kleins, maar tevens iets heel persoonlijks. Een Kerstgeschenk is eigenlijk pas helemaal perfect als het zowel onverwacht en tevens enorm gewenst is. Zo denk ik voor mijn jongste dochtertje het perfecte cadeautje gevonden te hebben.

Met 7 jaar, is het al een hele meid aan het worden. Net zoals haar oudere zus van 11, sleept ze iedere dag haar “Rome-handtasje” mee. Ze draagt het liefste jurkjes en wil niets liever dan haar haar ingevlochten hebben door mama of zus Vera. Wat geef je nu zo’n blauwogig blond engeltje die eigenlijk in december meer speelgoed krijgt dan goed is voor zo’n jong meisie? Op deze vraag biedt “KAYAsieraden.nl” het perfecte antwoord. Voor Thuisleven mocht ik op deze website een leuk sieraad uitzoeken ter review. Ofschoon de keuze enorm is, had ik slechts een paar minuten nodig om het perfecte cadeau te vinden. Een hartjesvorming hangertje dat open geklikt kan worden en waar twee fotootjes in kunnen. Eentje van papa en eentje van mama natuurlijk. Perfect gepast voor Iris. Want ze is een enorm knuffelbeest. Te pas en te onpas komt ze aangestormd, smijt haar armen om je middel of om je nek, overlaad je met kusjes en verdwijnt vervolgens weer. Als we ergens naar toe gaan, wil ze altijd een handje van papa of mama en later wil ze niets liever dan “bij papa en mama blijven wonen”. Natuurlijk wel met haar man en de 4 kinderen die ze tegen die tijd hebben. Papa weet nog niet zo goed wat hij daarvan moet vinden, maar één weet hij wel zeker. Het zilveren hangertje met op de buitenkant in mooie letters “Iris” gegraveerd en daarin een foto van mij en mama, is voor mijn lieve Iris precies het cadeautje waarvan ze nog niet weet dat ze niet meer zonder kan. Het perfecte Kerstcadeautje dus.

Zoek je ook een leuk persoonlijk geschenkje voor je kleine meid? Voor Kerst, Sinterklaas, verjaardag of zomaar? KAYA sieraden is zeker een goede plek om eens te kijken. En mocht je een stoere jongen hebben (daar hebben wij er namelijk ook nog twee van), ook geen probleem. Stoer jongenssieraden hebben ze ook. Wie weet, misschien vind ik er ook nog wel iets voor mama.

Winactie KAYA Sieraden

Wij mogen van KAYA sieraden een cadeaubon van 40 euro weggeven. Hier kun je zelf een mooi sieraad voor uitzoeken. Enthousiast geworden? Reageer dan onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 01-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

92 comments

 1. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Ik lees vaak mee maar reageer niet altijd. Ik volg je op fb met de naam Mini On. Op Pinterest met de naam Yvonne. En op Instagram met de naam yvonneoninsta.

  Like

 2. Schitterend 😍 de mails die ik van dit geweldige merk ontvang bekijk ik altijd ..
  Ik doe heel graag mee en volg jullie blog graag, like, share en tweet ik dit op al jullie soc. med.
  Ook laat ik reactie’s achter waar jullie deze actie geplaatsd hebben…
  Dus op fb., Instagram, etc….

  Twitter: @chucky1012

  Instagr.: @chucky1012

  Fb. : Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Like

 3. Ik doe heel erg graag mee! Wat een mooie sieraden hebben ze daar zeg. Volgens mij volg ik je bijna overal. Alleen op Twitter heet ik Claudje35.

  Like

 4. KAYA sieraden heeft een heel mooi assortiment en heel graag maak ik kans op de cadeaubon 🙂 Ik volg ook via Facebook, Twitter en Instagram.

  Like

 5. Ik vind ‘m prachtig. Heb even getwijfeld om deel te nemen aan de wedstrijd. Een beetje : “er gaan zoveel mensen aan mee doen dat de kans bijna nihil is.”
  Maar ik blijf ‘m tegenkomen, de medaillon.
  Eerst op de blog, toen op Instagram, daarna op Facebook. En elke keer ben ik er opnieuw verliefd op.
  Ik heb besloten dat ik ook gewoon een kansje waag!!! ❤️

  Like

 6. Wat een prachtige medaillon. Met de €40,00 shoptegoed zou ik absoluut hetzelfde bestellen maar dan voor mijn dochter Vera. Met een foto van mij en haar erin. Omdat ze zo lief is.

  Like

 7. Ik doe heel graag mee!! Super leuk om mijn geliefde met een sieraad te verrassen met de kerstdagen! Ze verdient wel een opkikker na een stressvolle periode vol zorgen!

  Like

 8. ik doe graag mee,

  ik heb 2 dochters. 1 biologische en 1 bonusdochter.
  ze schelen 8 jaar en met de ketting die ik hun wil geven.
  gaan ze nooit vergeten dat ze zussen zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s