Winactie – PENOZA 5

Na de heftige gebeurtenissen in seizoen 4 van Penoza lijkt de rust weergekeerd aan het begin van dit vijfde en allerlaatste seizoen. Maffiabaas Carmen van Walraven heeft nauwelijks zorgen over De Winkel en haar gezin. Ze loopt er zelfs al over te denken met pensioen te gaan. Maar voordat het zover is, wil ze nog een grote slag slaan, zodat ze met een gerust hart kan gaan rentenieren. Haar plannen worden echter ruw verstoord als zich plotseling een nieuwe lichting keiharde criminelen aandient. Temeer omdat het ernaar uitziet dat er iemand is die vastbesloten is de ‘Penoza’ van haar troon te stoten. Zo komt Carmen ook in dit razend spannende slotseizoen voor bijna onmogelijke.

De Penoza 5 winactie

Wil jij graag de DVD van PENOZA 5 winnen? Dat is heel mooi want wij wij geven niet één, niet twee maar drie DVD’s weg!
Eén DVD verloten wij op Instagram onder alle reacties en reposts die we daar mogen ontvangen.
Eén DVD verloten wij via Twitter, onder de reacties en retweets die we daar mogen ontvangen.
En de laatste DVD verloten wij onder de reacties onder dit blog.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 1 december 2017, in een winnaarsblog alle winnaars bekend maken van de lopende win-acties in November. Houdt de website en onze Facebookpagina dus in de gaten voor alle win-acties die nog gaan komen.

Advertenties

51 comments

 1. echt geweldig tijdens een storing heeft ie niet alle afleveringen opgenomen en vindt deze serie zo geweldig en zo jammer dat ik het laatste seizoen niet heb gezien en nu kan ik hem hier winnen dus doe heel graag mee

  Like

 2. Heerlijk voor tijdens de donkere dagen… lekker onder een dekentje op de bank met de slofjes aan en een warme chocomel binnen handbereik! Dus ik doe graag mee! 😄

  Like

 3. ik wil dit seizoen nog heel graag een keertje terugzien. Het is een fantastische serie en het is echt nog niet zeker dat het nu helemaal over is. Carmen deed immers nog haar ogen open. Dus of er nog een vervolg komt, ik hoop het

  Like

 4. erg leuk ik doe graag mee zodat ik het echt allemaal kan kijken op het moment dat ik tijd heb . want door mijn werk in de zorg mis ik vaak een aflevering

  Like

 5. Geweldige giveaway! Ik heb de eerste 4 seizoenen al bekeken. Ik vind het echt een top serie, ik zou graag penoza v op dvd heben. Zou geweldig wezen!

  Like

 6. Ik heb de dvd box gevraagd aan Sint, maar ik heb begrepen dat hij een dvdbox gekocht heeft met seizoen 1 tm 4. Wat lijkt het me helemaal geweldig om daarna het laatste seizoen ook te bekijken!! Ik zou DOLGRAAG seizoen 5 zien! (we hebben de serie dit seizoen pas ontdekt en omdat we de hele serie wilden kijken en niet het einde wilde weten hebben we na 1 aflevering de rest expres niet meer gekeken… het is voor ons dus nog helemaal nieuw en spannend!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s