Winactie – Babygoodluck gelukshemdje

Wel eens van een camicia della fortuna gehoord? Nee? Ik ook niet! De camicia della fortuna is een traditioneel Italiaans gelukshemdje dat sinds 2012 verkocht wordt in Nederland. Oorspronkelijk werden ze met de hand gemaakt. Meestal door la nonna of la zia, de grootmoeder of een tante van de baby. Bedoeld om meteen na de geboorte te dragen. En daarna een leven lang te bewaren. Want zoals de naam al zegt: dat brengt geluk. En dat geluk geven ze bij Babygoodluck graag door: van elk hemdje dat ze verkopen, gaat 1 Euro naar SOS Kinderdorpen, een stichting die zich wereldwijd inzet voor de opvang van kinderen die er alleen voor staan.

Het gelukshemdje is alleen online te verkrijgen en wel bij Babygoodluck.com. Zonder dat je hoeft te dubben over maat of kleur, want het hemdje is er maar in één maat: 50-62 oftewel voor 0 tot 3 maanden. Het gelukshemdje is er in één kleur en dat is sereenwit. Ideaal dus voor zowel een jongen als een meisje. Hierdoor is het gelukshemdje van Babygoodluck een bijzonder én perfect kraam- of zwangerschapscadeau.

Terug komend op geluk… Babygoodluck heeft speciaal voor onze lezers een kortingscode van maar liefst 5 euro beschikbaar gesteld. Om de 5 euro korting te krijgen op je bestelling dien je de code “thuisleven” in te voeren en de korting wordt automatisch verrekend. En dan nog wat geluk: Wij mogen van Babygoodluck niet alleen korting weggeven maar ook één gelukshemdje! Ben jij de gelukkige?

De Babygoodluck winactie

Wij mogen van Babygoodluck een gelukshemdje cadeau doen. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel een leuke reactie voorzien met je voor- en achternaam en je e-mail adres achter. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 1 december 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in een speciale winnaars-blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

30 comments

 1. Wat een prachtig hemdje en heerlijk neutraal van ‘kleur’…
  Een heel bijzonder cadeau…!
  Met een speciale boodschap.
  Echt anders !
  Nu nog good luck hebben met deze winactie ☺

  Like

 2. Wat een geweldig kraamcadeautje voor mijn nichtje die haar eerste kindje verwacht! Geluk in de vorm van dit prachtige Babygoodluck gelukshemdje is alles wat je een moeder en haar baby toewenst!

  Like

 3. Dit gelukshemdje is zo schattig, ik ben er meteen verliefd op! Daarom doe ik graag mee met deze winactie én kruis ik alvast mijn vingers op dit schattige gelukshemdje van Babygoodluck. Ik hoop op een “Good Luck”.

  Like

 4. Wat een prachtig concept zeg, ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje die in januari van haar eerste kindje is uitgerekend en nu nog hoogzwanger als straatpastoor aan het werk is

  Like

 5. Wat schattig , zo’n gelukshemdje.
  Echt leuk om als kraamcadeautje te geven aan de dochter van mijn vriendin, die binnenkort een kleine verwacht. Dat is een origineel cadeautje.
  Ik volg je op bloglovin en doe graag mee.

  Like

 6. oh wat schitterend. al meer dan 70 was er bij ons in de familie een hemdje in omloop. elke baby die werd geboren had dat aan als eerste kleding. jammer genoeg is het na de geboorte van mijn neefje zo erg beschadigd geraakt dat het niet meer te dragen is.. en nu zie ik deze actie. dit hemdje lijkt zoveel op de gene die wij hadden dat ik super graag kans maak

  Like

 7. Heel mooi! Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje die in 2018 haar eerste kindje krijgt, zelf heb ik drie zoons waarvan de jongste inmiddels alweer 4 jaar is dus ik kijk ook heel erg uit naar dit baby’tje 😉 Ze zal hier ontzettend blij mee zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s