Winactie – Goedgemerkt

Vorig jaar ontving onze blogger Marieke een babypakket van Goedgemerkt (mocht je de review nog niet hebben gelezen dan kun je dit alsnog doen doen). Omdat ze nog steeds erg tevreden is over de producten namen wij contact op met Goedgemerkt. Want zoals jullie intussen weten zitten we midden in de grote winactie-maand en vinden wij het leuk om kwalitatief goede producten aan te bieden. Goedgemerkt hoort daar zeker bij. Maar meer over de winactie lees je later.

Over Goedgemerkt
“Na het verliezen van allerlei spullen is moeder Anouk van Schaardenburg in 2002 met Goedgemerkt, specialist in labels, vanuit huis begonnen. “Ja, we waren de eerste op de Nederlandse markt.” Ze vond een makkelijke, leuke en praktische manier om alle spullen te merken en wilde dit aan andere ouders kenbaar maken. In 2003 was de website goedgemerkt.nl een feit.

Inmiddels werkt Anouk niet meer alleen en ook niet meer vanuit huis. Het is hard gegaan met Goedgemerkt, je ziet de kleurrijke labels overal en ook andere leuke producten zijn toegevoegd. We zijn er trots op dat we plak- en instrijklabels als eerste hebben geïntroduceerd op de Nederlandse markt, maar ook als eerste plakgemak kledingstickers die je plakt en niet strijkt, oerhollandse Delfts Blauwe labels introduceerden, maar ook groeimeters die de groei van je kind merken.  Met een gezellig en enthousiast team (met hierin veel moeders en onder schooltijd) werkt ze vanuit Amersfoort.

Dit komt doordat vele duizenden labels van Goedgemerkt al hebben uitgeprobeerd en aangeraden aan anderen. Hierdoor is Goedgemerkt uitgegroeid van een website met 12 produkten naar een website met meer dan 70 produkten, we blijven innoveren in nieuwe, handige labelproducten voor ouders. Ook is onze website in de loop der jaren professioneler geworden met een viewer tool waarin je precies je labels kunt ontwerpen. “Lees op de website van Goedgemerkt meer. Ook kun je hier je eigen labels en andere items op maat maken.

DE WINACTIE

Goedgemerkt biedt een winterpakket aan. Dit is een compleet labelpakket met verschillende Naamstickers en Kledinglabels (+ polsbandje) om alle winterspullen en kleding te merken. De winnaar ontvangt een kortingscode waarmee hij/zij het pakket naar eigen wens kan bestellen. Hierbij kunnen je denken aan de gewenste namen, kleuren, lettertypes en merkjes kiezen. Uiteraard wordt het pakket kosteloos geproduceerd en verstuurd. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel een leuke reactie voorzien met je voor- en achternaam en je e-mail adres. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 1 december 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in een speciale winnaars-blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

50 comments

 1. Heel graag!! Met een zoon op het kdv is het fijn als zijn spulletjes gelabeld kunnen worden, en gezien zijn goedgemerkt-labeltjes bijna op zijn….!

  En over 3 weken verwachten we een broertje of zusje voor onze bink, en ook die spulletjes kunnen wel een mooie naamsticker gebruiken!!

  Like

 2. Heel fijn, zo vaak zijn er wee bekers, bakjes of gymschoenen zoek. Met een naam erin is het voor de juf ook veel makkelijker om de spullen bij de juiste eigenaar te krijgen

  Like

 3. Zo, dat is handig! Mijn dochter gaat binnenkort met scouting op winterkamp en deze toffe labels zouden een hoop gedoe voorkomen (want dan kan ik al haar spullen een winterse plakker geven)!

  Like

 4. Ja, we moeten er toch echt aan! Mijn zoontjes zitten in groep 1 en 2 en ik merk dat het toch wel handig is om overal namen in te zetten….. Dus ik zou dit heel graag willen uitproberen !

  Like

 5. Mijn zoontje die over 2 wekend 2 wordt gaat binnenkort naar de peuterspeelzaal.
  Bovendien ze zijn niet alleen superhandig maar ook mooi ik wil ze dus doolgraag winnen!

  Like

 6. Handig zo’n pakket labeltjes.
  Zou ik graag willen winnen voor mijn dochter, kan ze goed gebruiken met drie kinderen.
  Graag doe ik mee voor haar en ik volg op bloglovin.

  Like

 7. Dit zou ik graag cadeau doen aan mijn zusje voor haar zoontje. We hadden het hier toevallig laatst nog over, hoe handig ze zijn. Voor mijn zoontje heb ik ze al dus verras haar er graag mee.

  Like

 8. mijn ouders hebben 5 kleinkinderen waarvan de oudste 4 is. ze hebben allemaal hun eigen knuffel en ja je raad het al, die zien er allemaal zowat het zelfde uit. waardoor we wel eens perongeluk de verkeerde knuffel mee naar huis nemen. met de labels van goedgemerkt kunnen we voor ieder een label maken en hebben we geen huilende kinderen meer als ze er achter komen dat ze niet hun eigen knuffel hebben

  Like

 9. Wat lijken deze stickers me handig voor op de spullen van mijn dochtertje te kleven nu ze net naar school gaat. Dan vinden we verloren spullen hopelijk makkelijker terug.

  Like

 10. Wekelijks kan ik een zoekactie starten naar de verloren spullen van mijn 2 kids op school. Een aantal zaken zijn reeds gemerkt met hun naam, maar mama heeft nog ontzettend veel labels nodig om al die andere spulletjes terug thuis te krijgen… Toi toi toi *

  Like

 11. Dit zou zeker van pas komen, ik ben een van de blije gebruikers van goedgemerkt, maar de kinderen groeien zo hard uit hun kleren, en alles moet altijd gemerkt worden, dat het weer tijd wordt voor de volgende lichting.

  Like

 12. Dit lijkt me echt super handig voor als onze baby naar de opvang gaat! Kan me er nu nog niets bij voorstellen hihi, nog veilig in mn buik. Maar over zo’n 4 maanden ga ik toch weer aan het werk…

  Like

 13. zo leuk voor mijn kleinzoon, die pas op school zit, maar nu moet ook alles gelabeld worden, dit is echt zo handig en wat zijn deze leuk zeg, ik waag graag voor hem een kansje

  Like

 14. Wat is dit handig! Onze kleine meid is altijd vanalles kwijt bij de kleuterschool… En dat gekroebel met stiften is ook niks.
  Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om mee te doen want ik ben ontzettend benieuwd naar deze producten!

  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

  Like

 15. Hier ook een groot fan van Goedgemerkt! Dochterlief is bijna 7 en op haar trommels en bekers zitten de stickers al bijna 4 jaar! En ze zien er nog steeds mooi uit! Mijn zoontje wordt volgend jaar 4 en zal dan ook zijn bekers en broodtrommel moeten stickeren… dus ik waag heel graag een kansje!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s