Winactie – LampenOnline kadobon

Een juiste verlichting zorgt voor een betere kijk in de wereld. Als ik even om mij heen kijk en begin met tellen dan zie ik al snel 7 lampen in mijn kleine huis op de begane vloer. De verlichting buiten is dan niet mee geteld. Toch merk ik dat deze lampen niet echt warm aanvoelen. Zo zijn de plafondlampen in de keuken, woonkamer en eetkamer behoorlijk schijnend en fel. Dat is is ook mijn bedoeling geweest, immers wil ik met koken kunnen zien wat ik kook en als ik ’s avonds een puzzel maak wil ik zien wat ik puzzel. Maar het is een stuk minder prettig voor een heerlijke film avond of een gezellige avond met vrienden. Laat staan een romantische avond…

Daarom heb ik een kleine lamp op een kastje staan en maak ik ’s avonds verschillende kaarsjes aan in de woonkamer. En nu komt het, al die kaarsjes die elke avond branden kosten bij elkaar toch een hoop geld. Zelfs als je ze heel goedkoop weet in te slaan. Ook over de gezondheid zijn er verschillende theorieën die rondgaan. Zo zouden mensen die kaarsjes branden 10 tot 20% meer blootgesteld worden aan roet en stikstofoxiden. Je zou het kunnen vergelijken met “meeroken”. Echter is er nog geen bewijs gevonden voor de effecten op langere termijn. Persoonlijk vind ik dit echter toch wel schokkend. Tijd dus om die kaarsjes te vervangen voor led-lampjes.

Op de website van LampenOnline.com tref ik een gigantische collectie aan sfeerverlichting aan. Van kleine na-maak waxinelichtjes tot en met luxe hanglampen. Veelal anders dan ik in menige winkel aantref en dat vind ik leuk! Mijn oog blijft vooral een tijdje hangen bij de kerstafdeling. Wat een prachtige dingen zijn er allemaal te vinden zeg. Alleen is veelal van deze verlichting echt voor de kerstperiode bedoeld en dit keer zoek ik iets wat het gehele jaar door gebruikt kan worden.
Dan stuit ik op de volgende 3 items:
– Konstsmide lichtset zilver op batterijen
– Led lichtsnoer 80 bolletjes warmwit kerstverlichting
– Led lichtsnoer gekleurde lampions feestverlichting
Ofschoon bij de bolletjes verlichting duidelijk kerst aangegeven staat, zie ik ook al hele andere plaatjes in mijn hoofd. Dus zo echt 100% kerst zijn ze niet (zie foto met de taart). Dus deze 3 lampjes gaan het hem worden. Op Instagram kun je binnenkort meer foto’s zien van de lampjes.

WINACTIE lampenonline

Wij mogen van LampenOnline 25 euro shoptegoed weggeven. Echter werkt het nu niet met een code maar dien je de “bestelling” even door te geven. Dus shop op de site en laat hieronder weten wat jij voor die 25 euro zou willen hebben. Vergeet niet om je voor- en achternaam te vermelden, anders wordt het lastig om een winnaar te trekken.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 01-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

45 comments

 1. Zo leuk en ik heb net in de webshop een prachtige tuinlamp gezien want hier is 1 erg hard nodig…..
  Dus doe ik heel graag mee met deze fijne actie 😉
  De prachtige
  Philips Creek 153883016 zwart met sensor myGarden wandlamp past hier perfect en nu het erg vroeg donker buiten is komt dit erg goed van pas.
  Ik volg jullie op al jullie soc.med.k……
  Ook like, share en plaats ik reacties op jullie soc.med.k…..

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Een heel fijn weekend…..

  Like

 2. Een plafondlamp! Er hangt nu helemaal niks omdat wij nog geen keuze hebben kunnen maken, maar hier is de keuze reuze. Heel graag want er hangt nu alleen een draad met een kroonsteentje, zo ongezellig en lelijk

  Like

 3. Wat een keuze. Mijn voorkeur gaat uit naar deze: 49481 Eglo Newtown Vintage tafellamp zwart Een supermooie eyecatcher voor op het dressoir.

  Like

 4. Oh heel tof! Wij zijn twee maanden geleden verhuisd en op 2 lampen na hangen overal nog óf losse peertjes, óf de oude lampen van de vorige bewoners óf helemaal niks.. Dit zou dus ideaal zijn! Ik vind deze twee mooi en handig:

  https://www.lampenonline.com/aanbieding-philips-myliving-canvas-770501716-plafond-wandlamp

  https://www.lampenonline.com/3336931×0-philips-moire-led-plafonniere-10w-60w

  Ik volg je overal 😉 net een stalker haha

  Like

 5. Ik zou twee magnetische ledlampen en ledkaarsen kopen van de 25 euro. Lijken me echt handig. De magnetische ledkampen komen dan in de schuur en bij de voordeur, daar is geen electriciteit en dus ook geen licht nu. Niet handig als je je sleutel in het slot wilt doen of je fiets wilt pakken

  Like

 6. Ik doe graag mee want mijn zoontje wil graag nog een nachtlamp het liefst eentje van Cars. En laten ze die hier nou hebben! Deze mag het dan worden: 717693216 Philips Disney Cars nachtlampje en memory spel.

  Like

 7. Wat een leuke actie!
  Voor mijn kleindochter, een echte Frozen fan, ga ik voor het Disney Frozen actiepakket 717690816 en 717673616
  Daar is ze vast héél blij mee.
  Ik volg op bloglovin en waag een kansje.

  Like

 8. na een verfbeurt (door lekkage) en nieuwe gordijnen hebben we nu een nieuw plan… “andere lampen”. Maar da’s nog niet zo makkelijk! Ik heb al heel wat sites bekeken… (van wehkamp tot flinders… van kwantum tot fonq…) maar ik kon niks vinden. Maar deze: https://www.lampenonline.com/aanbieding-94325-eglo-lantada-tafellamp-noten-taupe vind ik LEUK!!! Ik zou dolgraag een bijpassende serie uitzoeken bij lampenonline en daar dan 25 euro van het totaalbedrag willen aftrekken. Wat een mooie lampen!!

  Like

 9. Dat zou echt wáánzinnig goed uitkomen, want mijn raamverlichting voor de kerst is al super oud en niet zo mooi meer. Ik zou dus super blij zijn wanneer ik nieuwe zou winnen. Heel graag zou ik kans maken oKonstsmide 2853-000 raamfiguur arreslee kerstverlichting binnen én omdat het kan met dit budget ook op Konstsmide 2851-000 raamfiguur sneeuwpop 20 kerstverlichting binnen. Geweldige figuren! Ik ga duimen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s