Winactie- De Sinterklaashop 2017

We hebben met zo’n dertig blogs, op initiatief van Kidzblogger, een super leuke Sinterklaashop voor jullie georganiseerd! Het doel is om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland & België rijk zijn. En om de bloggershop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees snel verder…

De Sinterklaashop

De sinterklaashopEen Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Merel naar mijn blog gehopt. Ik verwijs je door naar de blog van Fleur en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Sinterklaashop rondgelopen! Ik hoop dat je geniet van deze Sinterklaashop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

Merel van Lotus Writings

Je komt bij Merel vandaan, zij blogt op Lotus Writings over ouderschap, lifestyle en meer. Ze heeft een prettige schrijfstijl en haar onderwerpen zijn erg breed. Zo is er voor ieder wat wils bij Lotus Writings. Ik vind haar weekoverzicht een verademing ‘Chaos met een gouden randje’

Thuisleven

Voor de lezers die ons nog niet kennen. Met Miranda en een team vol enthousiaste bloggers houden we op Thuisleven allerlei (cashback) acties bij. We tippen onze lezers graag op leuke uitjes, gezonde recepten en mooie spulletjes. De rode draad is ons leven in-en-om huis. Momenteel organiseren wij een hele November Winmaand. De #sinterklaashop is hier een héél leuk onderdeel van.

Winactie Sinterklaashop

Om toch in het thema van de Sint te blijven willen we graag een Doolhof van Ravensburger verloten. En wel een hele bijzonder bordspel. Het Frozen Junior Doolhof is geschikt voor de jongste bordspelertjes 4+. Nu kunnen de grote broers en zussen, (groot)ouders de kleintjes leren samen spelen en op de beurt wachten. Je zal versteld staan hoe snel ze inzicht in het tactische schuifspel krijgen. Reageer onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden. Wie weet ben jij de gelukkige!Frozen Doolhof
Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op: FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂Wij zullen op 1 december 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Fleur van Mama’s Liefste

Om de Sinterklaashop te vervolgen, mag ik je naar Fleur verwijzen. Op Mama’s Liefste deelt ze als echte meidenmoeder allerlei handige recepten, producten en weetjes. Ik wil graag gelijk van de gelegenheid gebruik maken om Fleur te bedanken voor haar wekelijkse overzicht met winacties, waarin ze Thuisleven trouw opneemt. Ook Fleur houdt een weekoverzicht bij ‘Never a dull moment’

Hop jij net als vorig jaar gezellig mee?

Advertenties

80 comments

 1. De kids hier zijn helemaal weg van Frozen, daarom heb ik ook deze HOP uitgekozen. We hopen dit spel te kunnen winnen, dan mogen de koude wintermaanden voor ons best beginnen. We blijven binnen en hebben plezier, met dit Frozen spel is het uren vertier !

  Like

 2. Leuk. ik doe graag mee. ik ken alleen de gewone doolhof maar die is wat te ingewikkeld voor die van ons. ik denk dat elise deze frozen editie zoieso al meteen te gek vindt en ik vind het wel zo gezellig om spelletjes na etenstijd te doen met de kids! ik volg via fb, ig en pinterest. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  Like

 3. Leuk leuk leuk, ik volg je regelmatig hier natuurlijk, vooral voor de gta’s. Maar heb je ook op twitter, facebook, Insta en Pinterest! Ik maak graag kans op deze leuke prijs!

  Like

 4. Altijd gezellig om een spel te spelen met z’n allen, hoewel niet iedereen altijd even veel zin er in heeft 😉 Leuke bloghop weer, ik ga meehoppen 🙂 Graag een lootje voor dit leuke spel! Groetjes Sandy

  Like

 5. Wat een leuke editie! Wij speelden vroeger heel vaak de betoverde doolhof. Ik denk dat mijn zoontje dit erg leuk zou vinden om samen met ons te spelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s