W.O.W. blog

De meeste acties deze November Winmaand laten we aflopen op 1-12-2017 maar voor sommige items is het helemaal niet handig om zo lang te wachten. Zodoende maken we vandaag de winnaars bekend van de Vtech bloghop, de Video van Sint en de Piekenpijp. Ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Lees dan snel verder…

Wij mogen van de Video van Sint maar liefst 2 mensen gelukkig maken. De eerste winnaar is geworden Nynke Boer en de tweede winnaar is geworden Heidie van der Steeg.
Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen, zodra je een mailtje stuurt, een code van ons zodat jullie de Video van Sint geheel naar eigen wensen en smaak kunt bestellen. Wacht hier natuurlijk niet te lang mee immers wil je het voor pakjesavond/middag in huis hebben.

Het volgend cadeau wat wij vandaag gaan verloten is de Vtech KidiMagic. Zoals jullie wel hebben kunnen lezen in de review bestaat Vtech 25 jaar en organiseerde een Bloghop. Het toeval wilt dat wij vandaag al de winnaars trekken zodat de prijs voor de decembermaand binnen is. Echter is de Bloghop nog niet afgelopen hop dus nog steeds vrolijk mee.
Alleen Esther augustijn mag even wachten met bloghoppen. Jij mag namelijk eerst je prijs claimen. Hoe leuk is dat!

En dan hebben we nog een fantastisch cadeau te vergeven. Namelijk de Piekenpijp mét lekkere verrassing. Dat wordt munten sparen geblazen voor Goele H en dit keer proberen om hem vol te krijgen!
Ook jij van harte gefeliciteerd. Vergeet niet op tijd een mail te sturen. Ze hebben de verleiding bij Piekenpijp nog kunnen weerstaan maar of dat zo blijft…

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAARS! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.
Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij. We zijn nog op zoek naar winnaars!

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s