Winactie- bioscooptickets Disney~Pixar ‘Coco!’ 6+

Het kan je bijna niet zijn ontgaan. Vanaf 29 november 2017 draait ‘Coco!’ in de Nederlandse bioscoopzalen. De animatiefilm voor het hele gezin!

Disney~Pixar 3d Animatiefilm ‘Coco!’ Disney Pixar Coco

Het thema van deze animatiefilm is het Mexicaanse feest ‘Dag van de Doden’. De hoofdrolspeler, de twaalfjarige Miquel heeft een droom, hij wil muzikant worden. Ernesto de la Cruz is zijn grote voorbeeld, helaas is de muziek al generaties lang uit zijn familie verbannen. Miquel leeft op het Mexicaanse plattegrond en ontdekt een geheim waarmee hij in contact kan treden met zijn voorouders. Als dat maar goed afloopt…. Neem een kijkje voor de Nederlands gesproken ‘Coco’ trailer.

De winactie van ‘Coco!’

We mogen van Disney~Pixar tweemaal 4 bioscooptickets verloten. Wat mag je doen om hier kans op te maken? Reageer onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden. Ook zijn we erg benieuwd met wie je deze film gaat kijken? Let op: de Kijkwijzer is 6 jaar (angst). Tip in het bijbehorende Facebookbericht andere Disney~Pixar filmliefhebbers.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op: FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 1 december 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

 

Advertenties

105 comments

 1. Zopas de filmtrailer gezien…die film wil ik dolgraag gaan kijken met m’n 3 kids van 7, 9 en bijna 11 jaar. Die gaan ervan kunnen smullen en genieten!! Ze houden van Halloween en DisneyPixar films…De magie zit er helemaal in!!

  Like

 2. Mijn dochter zag gisteren een voorstukje op tv en was dolenthousiast. Dus ik zou haar heel graag willen verrassen, zodat ze samen met een vriendinnetje (en papa en mama, want die willen natuurlijk ook graag mee) naar de bios kan. Ze wordt in december 7 jaar, dus dat zou mooi uitkomen!

  Like

 3. Als ik de tickets win maken we er een gezellig uitje van met ons eigen gezin. Mijn man, onze dochter en onze zoon en natuurlijk ikzelf :-)! Lijkt me superleuk!

  Like

 4. Coco lijkt me een supercoole film, zooooo kleurrijk! Ik wordt al meteen gelukkig van al die kleurtjes 🙂 dat kunnen we wel gebruiken in deze grijze en donkere herfstdagen 🙂
  En ook ons zoontje staat al te popeleb om Miguel en zijn hondje Dante op het grote witte doek te bewonden 🙂 ❤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s