Winactie – Meis & Maas tijdschriftenpakket voor kinderen

Kinderen houden van lezen, kinderen houden van spelen, kinderen houden van ontdekken. Maar ook van fantasie, creativiteit en vooral van iets nieuws! En laat dat nou allemaal in één, betaalbaar, magazine zitten. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Meis & Maas is een ambitieuze uitgeverij die inspeelt op kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Door in te spelen op de behoefte van kinderen, met sterke merken als Lego®, Minecraft en Star Wars©, leggen kinderen hun tablet, gsm, laptop met liefde aan de kant. Zelfs de t.v. wordt uitgezet voor uiterste concentratie. Maar waarom eigenlijk vroeg ik mij af? Om dat te kunnen beoordelen ontving ik een leuk tijdschriftenpakket om te testen.

Dat Lego® het goed doet bij kinderen is een feit. Zeker in dit huis. Overal waar je komt is er wel een bak of een bouwwerk. Er is zelfs een hele stad te vinden. Des te leuker is het dan om het dagelijks half uurtje lezen eens in een ander jasje te steken. Want wie zegt dat lezen perse uit een leesboek moet? Lezen uit een magazine is net zo zinvol, maar vooral heel erg cool! Dit komt uiteraard door dat leuke speeltje wat je erbij krijgt. En geloof mij, ofschoon op het zakje staat wat erin zit, kinderen willen toch de inhoud zien en voelen.

Zoals gezegd weet Meis &Maas goed in te spelen in de wereld van kinderen. Met de magazines Lego® Nexo Knights, Lego® Friends, Lego® Ninjago en Lego® City laten ze dit wel heel goed zien. Elk magazine heeft op de voorkant een zakje met daarin een kleinigheidje. De magazines zijn allen voorzien van een stripavontuur, poster(s), fanpost en leuke puzzels. Kortom veel (lees) plezier in één.

Maar er is meer bij Meis & Maas. Zo vind je er ook de leuke tijdschriften Okido en Minecraft.
Okido is een tijdschrift voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Het gaat over kunst en wetenschap voor kids. We hebben al eens eerder uitgebreid een review geschreven over de Okido. Elke Okido heeft een nieuw thema, zo gaat nummer #3 over slapen. Maak je eigen dromenvanger, is er een dromendoolhof en uiteraard een leuk verhaaltje (voor het slapengaan).

Het Minecraft magazine is gestoken in een leuk bewaarmapje. Hierin zit o.a. het magzine maar ook een stickervel en een bouwuitdaging. Het magazine staat boordevol informatie over de game. Ook wetenswaardigheden, posters en een verhaal sieren het magazine. Een absolute aanrader voor kinderen die Minecraft leuk vinden, maar net dat beetje meer eruit willen halen. Bovendien combineer je zo de computer tijd met het lezen van een magazine. Niet alleen beter voor de ogen, maar ook voor het begrijpend lezen, inzicht en noem maar op.

Omdat Meis & Maas meer te bieden heeft dan de tijdschriften die ik benoem en laat zien op de foto’s stuur ik jullie graag door naar de gehele magazine pagina. Hier zijn alle magazines te vinden die ze verkopen.

Oja houdt onze Instagram in de gaten, wij zullen daar binnenkort wat werkjes presenteren.

winactie

Wij mogen van Meis & Maas een tijdschriftenpakket (dit kan anders zijn dan ons pakket) voor kinderen weggeven. Ben jij enthousiast geworden na deze leuke blog / review?  Reageer dan onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 01-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

73 comments

  1. Erg leuk zo’n pakket! Mijn dochter “zeurt” altijd of ze zo’n boekje mee man vanuit de supermarkt en ik verkoop haar bijna altijd NEE…
    Hoewel ze echt heeeeeeeeeel leuk zijn en ook keer op keer op keer op keer gelezen worden door mijn meisje vind ik ze ook best prijzig. Het zou daarom heeeeeeeeeeel leuk zijn als ze eens verrast wordt met niet één maar een pakketje met dit soort tijdschriften!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s