Winactie- Chocoladebikkels

De ‘Chocoladebikkels’ zijn geen vreemde op Thuisleven. Eerder proefde en schreef ik al over het uitgebreide assortiment aan Chocoladebikkels. Ik kreeg zelfs een kijkje achter de schermen. Net als Thuisleven hebben ook de Chocoladebikkels niet stil gezeten. Het aantal verkooppunten neemt zienderogen toe, zelfs buiten Nederland en ze lopen verschillende beurzen en exposities af met de Chocoladebikkels kraam.

De Cadeau pakketten van Chocoladebikkels

Voor ieder thema is er bij Chocoladebikkels wel een leuk pakketje samen te stellen. Is er iemand Geslaagd!, een dochter gekregen of gewoon ‘Voor de liefste’. Deze prachtig vormgegeven doosjes zijn te vullen met 20 Chocoladebikkels naar keuze. Om het cadeau persoonlijker te maken, vul je je eigen boodschap in, die Chocoladebikkels op een sticker aan de binnenzijde van het cadeaupakket plakken.

De winactie- Chocoladebikkels

Wil jij een Chocoladebikkels pakket ‘Vrolijk Kerstfeest’ t.w.v. 17,50 winnen? Reageer dan onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden. We zijn erg benieuwd naar je favoriete Chocoladebikkel smaak? Wie weet ben jij op 1 december 2017 de gelukkige!

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op: FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest. Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 1-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

171 comments

  1. Mijn vriend en ik zijn gek op bikkels! 👍 😀 Hij vindt die met whiskey heel lekker en ik vind die met banaan en chocola heel lekker! Maar eigenlijk vind ik ze allemaal SUPERRRRR!!!

    Like

  2. Mijn vriend en ik zijn allebei gek op bikkels! Mijn vriend vindt vooral die met whiskey héél lekker en ik kan niet goed kiezen, vind ze allemaal SUPERRRRR 😀

    Like

  3. Ik heb nog geen ervaring met chocoladebikkels, maar die ervaring zou ik krijg beleven! Ik heb even de site bewonderd van chocoladebikkels, maar je krijgt er accuut zin in en wordt er nieuwsgierig naar, want er zitten hele bijzondere smaken en combinaties tussen! Dus ik maak graag kans op het pakketje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s