Winactie: een wereld vol geluk met Gelukspoppetjes.eu

Soms heb je even wat meer geluk nodig. Je zit in een zware periode en tegenslag op tegenslag volgt. Een beetje geluk is dan heel fijn. En dat beetje geluk kan soms in de kleine dingen zitten; een arm om je heen, iemand die voor je kookt of een boodschap voor je doet, of je krijgt een kaartje van iemand, en soms uit onverwachte hoeken.

Een wereld vol geluk

In de webshop van Gelukspoppetjes.eu gaat een wereld van geluk voor je open. In deze webshop vind je altijd wel iets wat past bij iemand die wel een beetje geluk kan gebruiken. Of voor degene die gewoon eens een aardigheidje verdient.

 • In de webshop vind je allerlei gelukspoppetjes; aan sleutelhangers, op pennen, inpakpapier, notitieblokjes, en nog veel meer!
 • In de webshop vind je allerlei gelukspoppetjes voor elke gelegenheid; geboorte, huwelijk, halloween, sinterklaas, liefde, afscheid, enz.
 • In de webshop vind je allerlei gelukspoppetjes voor iedereen; voor je papa, mama, opa, oma, juf, meester, vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, voor iedereen die wel wat geluk kan gebruiken.

Het grootste gedeelte van de gelukspoppetjes zijn door Jans en Mo zelf ontworpen en geproduceerd. Een unieke en de grootste collectie geluk onder één dak. Wat een geluk!
Neem eens een kijkje en bekijk de grote collectie aan geluksartikelen voor kleine prijsjes. En met deze kleine cadeautjes voor kleine prijsjes kun je een stralend licht zijn en een groot geluk verspreiden!

Een lief klein gebaar…

Ook op Thuisleven gaan wij een beetje geluk delen!
In de eerste plaats ontving ik van ‘een wereld vol geluk’ een setje met 12 kaartjes met op elk kaartje een geluksquote. In de week voor kerst delen wij voor jou elke dag een quote op onze Instagram- of Facebookpagina. Omdat jij ook wat geluk verdient. Maar geluk kun je ook verder delen. Deel gerust de quote onder je vrienden op Facebook of naar een specifiek persoon die wel een hart onder de riem kan gebruiken.
In de tweede plaats mogen wij van Gelukspoppetjes vier mensen blij maken met een zelfde setje met 12 gelukskaartjes. Vier mensen die 12x geluk kunnen verspreiden … Reken maar uit!

Winactie van Gelukspoppetjes.eu

Wil je een setje met geluksquotes winnen? Reageer dan onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂 Wij zullen op 01-12-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houd de website dus in de gaten.

Advertenties

37 comments

 1. Leuk en ik doe heel graag mee.
  Op al jullie soc.med.k. volg ik jullie.
  Ik zal dit liken, share en reactie’ s plaatsen waar jullie deze winactie plaatsen en ook tweet ik dit en retweet…

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb. : Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijn weekend

  Liked by 2 people

 2. ik vind het zelf altijd leuk om leuke lieve berichtjes te krijgen, maar ook heel leuk om weg te geven.En wie wil er nu niet een beetje geluk ontvangen, via een lief gebaar

  Liked by 2 people

 3. Lang geleden toen ik nog een klein meisje was, bestonden deze kleine gelukspopjes ook al. Ik had er altijd een bij me, want ik voelde me er zekerder door. Laatst vertelde ik mijn neefje dat ik vroeger als kindje altijd een popje bij me had en dat mij dat geluk bracht. Natuurlijk wilde hij ook zo’n popje. Laatst ben ik de stad in geweest om een gelukspopje voor hem te zoeken, maar helaas geen gevonden. Hoe leuk zou het zijn als ik nu een popje aan hem kon geven. Hij is erg onzeker en ik denk dat het goed voor zijn zelfvertrouwen zou zijn! En wat een hoop verschillende popjes zijn er tegenwoordig. Echt heel leuk.

  Liked by 2 people

 4. Die zijn lief!!! En inderdaad.. iedereen kan wel wat geluk gebruiken!! Deze winactie sla ik over maar ik houd jullie in de gaten voor de quotes om de mooiste pareltjes over te nemen 😉

  Liked by 1 persoon

 5. Wat een leuke reacties allemaal hierboven. Wij van de gelukspoppetjes.eu worden er erg blij van dat jullie ze allemaal zo leuk vinden. Schrijf je gerust in op onze nieuwsbrief, dan krijg je in je mailbox een aardigheidje dat je bij je eerste bestelling mag inwisselen voor een kleinigheidje van onze site en misschien is dat wel een van de nieuwe quote kaartjes…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s