Winactie- Tess kan het zelluf met Dermo Care- Nijntje

Ons meisje Tess vindt het helemaal geweldig om in bad te gaan. Zodra ze hoort dat ze in bad mag begint ze al te lachen en zit ze er al bijna in. Ze schatert het uit en spettert het water gezellig in het rond. Het enige dat ze iets minder leuk vindt is het wassen van de haartjes, daar kan ze namelijk toch wat minder van genieten.
Iets anders waar Tess helemaal vrolijk van wordt is Nijntje. Het lief klein konijntje is een van de figuurtjes waardoor ze al meteen een grote lach op haar gezicht tovert. Hoe fijn is het dus dat wij deze vrolijke Nijntje badlijn van Dermo Care uit mogen testen? Dat is twee vliegen in een klap: bad en Nijntje dus dat moet iets leuks opleveren.

Dermo Care- Nijntje

We ontvangen een shampoo en een bad&wasgel in een vrolijke blauwe variant, die overigens ook in het roze verkrijgbaar is. Nijntje dermo careZo kun je zelf kiezen welke kleur je het leukst vindt voor bij je thuis. Zodra ik de flacons open maak komt me een heerlijk frisse geur tegemoet die niet te overheersend is. Ook Tess wil even ruiken en ik heb het idee dat ze het net als ik wel lekker vindt ruiken. We vullen het bad een beetje met de wasgel en het geeft wederom een heerlijke geur zonder dat er een overdreven schuimlaag ontstaat in het bad. De bad&wasgel is zuinig in gebruik en zorgt er niet voor dat de huid vet aanvoelt maar juist lekker zacht. Ondertussen zit ons meisje gezellig met haar speeltjes te spelen terwijl ik op m’n gemak erbij zit om te kijken wat het product doet.

Nijntje dermo care 1Dan is het tijd om de haren te gaan wassen maar vooralsnog levert dat geen problemen op. Ik doe een beetje shampoo op de haren en verdeel het over de haartjes wat heel makkelijk gaat. De shampoo schuimt voldoende zodat ik de haartjes goed kan wassen maar is niet overdadig waardoor het makkelijk uit te spoelen is. En dat is in het geval van ons dochtertje dan weer een groot pluspunt. Aangezien Tess graag alles zelf doet helpt ze uiteraard even mee met de haren te wassen 😉 Als ons meisje na een tijdje uit bad komt ruikt ze heerlijk fris en voelt haar huidje lekker zacht aan. Daarnaast staan de flesjes nog eens heel leuk op haar kamertje en in de badkamer.

De nieuwe Nijntje lijn van Dermo Care is verkrijgbaar bij drogist en supermarkt. Bij Bol.com zag ik bijpassende pleisters en baby créme.

Baddert je kind graag met verzorgingsartikelen van een bekend figuur?

winactie

Wij mogen een shampoo en wasgel weggeven aan onze lezers. Laat in de reacties hieronder weten of je graag een roze of blauwe variant wilt winnen.

Om extra win-kansen te creëren (dit is dus niet verplicht) kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, door reacties achter te laten op het blog en/of onze Social Media kanalen én door mensen te taggen. Voor elke actie krijg je een extra winkans. Ook leuk om te weten elke winactie is een nieuwe kans. Dus ook als je gewonnen hebt (recentelijk) maak je wederom kans op die leuke prijs!

Wij zullen op 1 december 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale winnaars blog. Houd de website dus in de gaten.

Advertenties

61 comments

  1. Wauw wat een verwennerij! Met een heerlijke Blauwe Dermo Care Nijntje set maken jullie mijn kleine mannetje dol blij :-D! Hier zou hij heerlijke spetter avonturen in bad mee kunnen beleven en daarna heerlijk ruikend nagenieten!. Dol graag waag ik een kansje voor mijn kleine mannetje. Volg Thuisleven al enige tijd op facebook, twitter en Instagram 😉 Nu maar duimen draaien!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s