Winactie- Knits Cool

Mijn oma heeft mij ontiegelijk vaak leren breien. Het is haar (helaas) niet gelukt om die vaardigheden over te brengen bij mij. Dat het niet aan de vaardigheden van mijn oma ligt bewijzen mijn nicht en mijn eigen moeder die tegenwoordig ook alles aan elkaar breien. Mijn moeder heeft mijn vaardigheden met breien al een aantal keren gezien en begint er niet eens meer aan. Verrassend was het persbericht die ik een paar weken geleden kreeg over Knits Cool. Knits Cool is namelijk gebaseerd op breien, ofschoon het niet echt tot mijn leeftijdscategorie behoort maar eerder in de categorie van mijn dochter vraag ik een review pakket aan. Dit pakket is niet voor mij bedoeld maar voor mijn 9 jarige dochter die haar ogen telkens weer uit kijkt bij mijn moeder als zij aan het breien is. Als ik haar vraag of ze de producten wilt testen twinkelen haar ogen meteen. Ze niet wachten tot ze aan de slag kan gaan.

Een aantal dagen later is het zover,
toevallig komt haar oma die dag ook langs en zo kunnen we gezamenlijk aan de slag.
“Insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden” zijn de welbekende woorden bij het breien. Ook ditmaal veranderd daar niks aan, alleen zijn er geen breinaalden meer waar alles vanaf glijd. Ideaal (zelfs voor deze mama)!

In de beschrijving staat duidelijk hoe het werkt, ook
staan er afbeeldingen bij ter verduidelijking. Mijn moeder zit er naast en aanschouwt en helpt, ze heeft gelijk door dat mijn dochter wel een natuurtalent is. En dochterlief gaat vrolijk verder en haar ogen twinkelen met de minuut meer. Ze heeft grootste plannen! Tassen, sjaals, mutsen, sokken … Toch houden we het in eerste instantie bij de haarband die we namaken uit het boekje
Op de Knits Cool Knitting Studio zit een tellertje, elke keer als ze een rijtje af heeft mag ze er een bij tellen. Ook zijn er 3 verschillende diktes aan “breinaalden”. Deze kun je aan de onderkant eenvoudig opbergen.

Het pakket bestaat uit de volgende artikelen:
– Knits Cool Machine
– 4 buttons/ versieringen
– Een haak
– 3 bollen garen, 55 meter
– 3 stokjes om de wol te bewerken
– Knits Cool Machine
– 4 buttons/ versieringen

Ook mocht mijn dochter de Knitscool uitbreidingssets: armbandenset testen. Hiermee kan ze vier armbanden ontwerpen volgens een nieuw patroon. in de verpakking zit een extra set breipennen, 32 meter garen en zeven verschillende buttons zodat ze de unieke armbanden helemaal naar eigen, unieke, smaak kan ontwerpen.
ik merk aan haar dat ze het echt helemaal geweldig vindt.

Indien de garen op zijn kun je een bol garen nemen naar kleur en dikte die je zelf prettig vind, zo valt er nog uren plezier te beleven aan de set.

DE WINACTIE

Heb jij al zin gekregen om te breien met je zoon en/of dochter? Dat is mooi wij geven namelijk De Knitscool met uibreiding weg.
Wat moet je doen? Reageer onder dit artikel met je voor- en achternaam. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 1 december 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in een speciale winnaars-blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

53 comments

  1. Geweldig zeg wat een super leuke set! Ik kende de Knits cool nog helemaal niet, maar echt een super leuke set. Hier zou ik mijn 9 jarige dochter heel erg blij mee maken. Zo kunnen we samen heel wat gezellige brei uurtjes gaan beleven. Vroeger heb ik van mijn oma leren breien en heb heel wat sjaals gebreid in alle kleuren van de regenboog. Ik moet bekennen heb nu al jaren geen breinaald meer aangeraakt. Dus zou graag mijn brei skills gaan verbeteren en dan gezellig samen met mijn dochter!. Ze is dol op haken, dus dit zou een groot succes zijn. op naar vele uren speelplezier met de gave Knits cool set. Uiteraard ben ik op facebook, Twitter en Instagram van de partij. En dan nu maar duimen en hopen dat de Knits cool misschien wel naar ons toe mag komen!.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s