Inspiratie voor de feestdagen

>> HAAL DE KERSTSFEER IN HUIS MET DE PRACHTIGE STALLEN EN KERSTACCESSOIRES VANHOUTENKERSTSTAL.NL <<

Geniet optimaal van de donkere dagen voor kerst met een prachtige kerststal die past bij jouw woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor een modern witte kerststal met een waanzinnig design. De kerststal is volledig met de hand gemaakt en bestaat uit Jozef, Maria, baby Jezus in een kribbe, een herder met schaap, een os, een ezel en de drie koningen. Liever geen complete stal, maar wel een kerstdetail? Ga dan voor een hangende kerststal, zoals een houten ster met een herder en een schaapje. Subtiel van kleur en makkelijk op te hangen, bijvoorbeeld in de kerstboom. Gezelligheid gegarandeerd! Ook leuk zijn de losse kerstfiguren: zet ze apart neer of als set, stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken.

>> Baby’s allereerste kerstmis <<

Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom: ‘Mijn eerste Sophie de giraf kerstmis’. Een bijzondere cadeauset voor baby’s eerste kerstmis, bestaande uit een exemplaar van de wereldberoemde giraf en twee grappige kerstballen met besneeuwde mini-Sophietjes erin. Voor een kerstfeest om nooit te vergeten! Adviesprijs €34,99

>> Milestone™ Kerst Ornament <<

Een bijzonder kerstornament dat elk jaar waardevoller wordt: het Baby’s Keepsake Ornament. Dit handgemaakte, glazen ornament is versierd met goud en zilver. In het bijbehorende doosje zitten 12 briefjes en gouden stickers. Hierop kunnen ouders elk jaar een speciale herinnering aan het afgelopen jaar opschrijven, oprollen, sluiten met een zegel en in het ornament bewaren. Zo heb je over 12 jaar een prachtige tijdscapsule voor je kind! Adviesprijs € 16,95

>> Milestone™ Special Moments Booklets <<

Luxe kartonnen boekje met daarin zes uitscheurbare, geïllustreerde fotokaarten, elk met een bijzonder kerstmoment: van het versieren van de kerstboom tot het eerste kerstdiner. Neem de kaart die hoort bij het moment, schrijf de datum erop en neem een foto van je baby met de kaart. Zo maak je van al die mooie kerstmomenten een prachtige verzameling fotoherinneringen waar je nog lang van kunt genieten. Adviesprijs € 6,95

>> Kerstmarkt Mainz, een van de mooiste Weihnachtsmarkten van Duitsland <<

Vanaf 30 november twinkelen miljoenen kerstlichtjes boven het marktplein van de historische stad Mainz. Het marktplein met de duizend jaar oude Dom, de historische renaissancegevels en vakwerkhuizen vormt dan een prachtig decor voor een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Zowel binnen als buiten de dom worden sfeervolle concerten gegeven en in de winkel van het Gutenberg-Museum druk je je eigen kerstkaarten. Op de sfeervolle kerstmarkt vind je typische Mainzer specialiteiten als geroosterde amandelen, kaiserschmarren en gepofte kastanjes. De grote piramidevormige toren met kleurrijk houtsnijwerk is een beroemde blikvanger. Wat je ook gezien moet hebben is de levensgrote kerststal voor de Gotthard Kapel. Midden op het plein staat een klein dorpje, opgetrokken uit gezellige kersthuisjes van grote wijnvaten. Hier genieten bezoekers rond een knisperend kampvuur van glühwein en warme reibekuchen.

>> Eyecatcher: winterpyjama Eskimo Jael <<

Eskimo Jael is een lekker zachte damespyjama met een stoer streepjesmotief. Heerlijk voor in bed of op de bank met een goed boek. Jael is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: als hoodie of hemdje, met lange of korte mouwen, met korte of lange broek of als nachthemd. Kortom, voor iedere vrouw is er look die bij je past. Consumentenadviesprijs Jael hoodie en lange broek € 59,95. Maat S tot XL, 50% katoen en 50% polyester french terry. Ga voor meer informatie naar www.eskimo.be

>> Een klein beetje opvallen en SUPER stoer de berg af? Dat kan alleen in de toffe wintersportoutfits van SUPERREBEL <<

 

>> Shopping Special – SINT <<

 

>> feestdagen collage<<

Op de collage:
1. Schapenvacht van www.schaapsvacht.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/8747/~tag%7Cschaapsvacht.
2. Aarikka Pakkanen www.feelgoodecostore.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9958/~brand%7C950.
3. Kaarsenstandaard van www.mooi-goed.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9693/~brand%7C852.
4. Bord Cat van www.MaryandYve.com high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9946/.
5. Raamtekening van www.raamtekening.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9835/~tag%7Ckerst.
6. Spaarpot gouden ster van www.studiozomooi.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9492/~brand%7C922.
7. Kerstsoepstarter per post van www.soepstarter.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9865/~tag%7Ckerst.
8. Keukenschort kreeft van www.bysorcia.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9682/~brand%7C883.
9. Magneetbord vos van www.studiozomooi.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9941/~brand%7C861.
10. XLkleurplaat kerstmandala van www.XLkleurplaat.nl high-res beeld op https://persbeeldwinkel.nl/beeld/9819/~tag%7Ckerst.

Advertenties

3 comments

  1. Jaaaaa, ik heb er weer zin in!!! Heerlijk genieten van alle lichtjes en versiering!! Nog even wachten tot woensdag maar dan gaan we los 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s