Vergroten van de feestdagen beleving voor het hele gezin

We zitten midden in een verhuizing en dat met drie kinderen. Het leven gaat door, oudergesprekken, zwemles, tandartsbezoeken en dan plotseling het besef: de Feestdagen staan voor de deur! Hoe maken we het gezellig in huis?

De jacht naar cadeautjes of …

Dit jaar besluit ik meer in te zetten op de beleving, dus hoe maken we het gezellig tijdens de feestdagen met het hele gezin. Sinterklaas zal niet bol staan van het speelgoed, maar wel een gezellige periode zijn. Iedere avond maken we tijd voor het Sinterklaasjournaal. Desnoods kijken we het on demand als iedereen zijn bord leeg heeft, de tafel is afgeruimd en de pyjama’s aan. Dan bedenk ik een leuk geintje. Als ik nu eens een mijter bestel, dan maken we er een theatrale Pakjesavond van. Met een dobbelspel en om ste beurt met een mijter op het pakje overhandigen. En dan tot ver na bedtijd een urenlang gezelschapsspel doen. Ik word er helemaal enthousiast van…

(Foute) Kerstkleding party

Kerst lijkt nog ver weg, maar al onze vrije tijd wordt opgeslokt door inpakken en vervolgens weer uitpakken. De weken vliegen om. Tegen Kerst hopen we wel definitief over te zijn en ik droom over een ongestoorde Kerstvakantie. Ik zie mezelf al helemaal zitten in onze nieuwe huiskamer op mijn relaxfauteuil. Hoe leuk zal het zijn deze roerige periode eens af te sluiten met een waar verkleedfeest? Voor de familieleden die er prijs op stellen een foute Kersttrui of ware kerstkleding . Ik zie manlief graag twee volle dagen in het Gangstaclaus Opposuits kostuum dan trek ik wel een echte Kerstjurk aan. En de meisjes gedragen zich als engeltjes of Kerstelfjes of althans zo zien ze eruit! Om door een ringetje te halen. (Mental note: familieportret maken)

Wat is er toch veel keuze in Kerstkleding bij Carnavalskleding.nl. Nu alleen nog alle (rendier) neuzen dezelfde kant op zien te krijgen en de uitnodigingen versturen. Misschien plak ik onze adreswijziging er wel aan vast en maken we er gelijk een knallende Housewarmingparty van. Laat de feestdagen maar komen! Ik kijk er nu al naar uit.

Heb jij al zin in de Feestdagen?

Advertenties

13 comments

  1. Wat een tijd ook om te moeten verhuizen!! Altijd al zo druk deze laatste maand van het jaar!! Ik wens jullie heel veel succes en alvast een gezellige pakjesavond!! 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Ik moet er niet aan denken dat je nu nog moet verhuizen in deze periode. De stress slaat me al om het hart. Wat ik overigens wel leuk vind is die foute kerstkledingparty. Ga kijken of ik mijn collega’s dit jaar mee krijg.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s