Eén pans kalender van uitgeverij Snor met winactie

Een gevarieerd eetpatroon is niet alleen erg lekker maar ook nog eens hartstikke gezond. Bovendien kan het ook financieel gezien erg gunstig zijn als je inspeelt op de seizoensgebonden producten. Gelukkig zijn er al vele kookboeken op de markt. Uiteraard maak ik daar gretig gebruik van maar “simpele” één pans gerechten mis ik soms wel in die boeken. Zeker als ik na een lange dag werken thuis kom, de kinderen aandacht willen en mijn vriend in het buitenland zit wil ik het wel makkelijk hebben. Maar hoe kom je elke dag aan een nieuw recept? Juist met een één pans kalender!

Wat ik zo leuk vind aan deze kalender is de dikke kartonnen voor en achter kant zodat de kalender ook echt staat zoals dat hoort. Dankzij de grote Wire-O (die stalen ringen die de kalender bundelen) kun je elke dag een bladzijde omslaan en het volgende recept verheerlijken. Op elke pagina staat één recept geschreven. Zowel de voor als achterkant zijn in gebruikt genomen. Dat mag ook wel aangezien er 365 recepten gebundeld zijn. Kamer 465 heeft de recepten verzameld, nagekookt, gefotografeerd en geïllustreerd. Dat moet toch wel een heerlijk klusje geweest zijn. Vol nieuwsgierigheid heb ik eens door de kalender gebladerd. Niet alle recepten lijken mij even lekker. Maar laat je dat vooral niet afschrikken, ik ben namelijk vegetarisch en veel gerechten (zeg maar gerust haast alles) zijn hier niet op ingespeeld. Als ik daar even door heen prik dan is het een prachtige uitdaging om aan te gaan. Een jaar lang koken en geen enkele dag hetzelfde op je bord krijgen!

De kalender bevat eenvoudige, maar heelijke recepten.
De kick-off is op 1 januari met een Buon Natale Margriete. Risotto con Salsiccia.
Ingrediënten: saffraan, varkensworstjes, risottorijst, runderbouillonblokjes, witte wijn, boter en parmezaan.
Maar ook rode curry, broccolitaart van Puck en gratis en groene kool en koolrabi van Wim behoren tot recepten die je kunt vinden. De keuken is vrij culinair maar alles, zoals ik het tot op heden gezien heb, is makkelijk en goed te maken. Mocht het toch voorkomen dat een gerecht je echt niet aan staat (kan altijd) dan zondig je maar een dagje. Dit kun je doen door een ander recept te maken of door dat lekkere gerecht wat je al eens eerder hebt gegeten nog eens te eten. één pans kalender is te koop bij Uitgeverij Snor voor €19,99

Loopt het water je al uit de mond?

DE WINACTIE

Wij mogen één éénpans kalender t.w.v. €19,99 weggeven van uitgeverij Snor. Zou dat geen leuk en lekker begin zijn voor het nieuwe jaar? Wil jij die kalender winnen voor jezelf of om iemand er blij mee te maken, laat dan hieronder een reactie achter.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, door reacties achter te laten op het blog en/of onze Social Media kanalen én door mensen te taggen. Voor elke actie krijg je een extra winkans. Ook leuk om te weten elke winactie is een nieuwe kans. Dus ook als je (recentelijk) gewonnen hebt maak je wederom kans op die leuke prijs!

Wij zullen op 20 december 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in de W.O.W. blog.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen *

Advertenties

58 comments

  1. Wat mij betreft de uitkomst voor het nieuwe jaar! Eindelijk geen dagelijkse discussie meer met mijn pubermeiden over wat de pot zal schaften en elke dag een ander recept.

    Like

  2. Dit is mijn favourite manier van koken op drukke dagen! En misschien kan een kalender mijn man ook een beetje aanmoedigen om mee te doen. Ik doe graag mee!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s