Liefde en romantiek met rozen

Al langere tijd volg ik Coolgift op de voet. Niet alleen hebben ze er de leukste gadgets voor jong en oud. Maar ze spelen ook in op verschillende emoties of gebeurtenissen in je leven. Zo zijn er praktische keukenhulpjes, bijzondere sfeerlampen en zelfs gifts voor een feestje. Grappig genoeg maakt het type feestje niks uit. Zo slaag je er met gemak voor een verjaardag, kerstmis en zelfs sinterklaas. Ben je in een romantische bui of gaan je vrienden trouwen? Zelfs dan kun je terecht bij deze coole webwinkel om een vleugje romantiek in huis te halen…

 

De onvergankelijke roos
Een roos van €19,95 voor je partner is een toch wel flinke investering. Echter als je eventjes gaat uitrekenen is dit een koopje en wel om het volgende. Rozen die in de winkel te verkrijgen zijn blijven meestal een week goed. De ene keer iets langer, de andere keer iets korter. Dan kun je nog kiezen om ze te laten drogen maar dan hebben ze niet meer die mooie rode kleur. De onvergankelijke roos van Coolgift is dan toch echt een beetje anders. Deze wordt namelijk geoogst zodra ze op het mooist is. Daarna wordt de roos met een conserveringsmiddel van 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar bewerkt. Zo wordt de roos als het ware bevroren in de tijd. Het resultaat is een roos die tot 3 jaar haar schoonheid behoudt. Ja u leest het goed, deze roos blijft tot wel drie jaar lang rood. Hoe cool is dat?

 

 

De onvergankelijke roos is te koop voor €19,95.

Rozenblaadjes wit en/of rood
Maar als je dan zo’n mooie onvergankelijke roos besteld wil je dat uiteraard ook netjes presenteren. Althans ik wel! Uiteindelijk heb ik besloten om de roos op bed te leggen met daarom heen allemaal rozenblaadjes, die je bij Coolgift mee kunt bestellen. Deze geconserveerde blaadjes hebben een houdbaarheidsduur van zo’n 1 tot 2 jaar. Dat is dus iets korter dan de roos. Echter is dat geen enkel probleem. Immers bewaar je de rozenblaadjes en de roos geen jaren op bed. Mijn tip is dan ook om de rozen blaadjes na afloop in een mooie vaas of schaal te verzamelen om er zo nog een een hele tijd van te kunnen genieten. Maar met deze rozenblaadjes kun je uiteraard nog veel meer. Te denken valt aan:
– altaar aanloop. Strooi ze in een mooi pad en met een pakje kom je ongeveer een meter ver.
– tafeldecoratie. Strooi een paar blaadjes op de tafel voor net dat beetje extra.
– een pad in huis. Hoe leuk is het als je partner thuis komt en er vanaf de voordeur een pad met rozenblaadjes en wellicht zelfs waxinelichtjes richting bed gaan?
– zin in een romantische welness avond? Zet een paar mooie kaarsen op de badrand of ergens anders waar ze veilig staan. Laat het bad vol lopen en leg er een aantal rozenblaadjes in. Ook leuk om zo je vrouw/man te verwennen. Glaasje champagne erbij…. wedden dat jouw avond niet meer stuk kan?

De rozenblaadjes zijn in handig doosje verpakt. De witte rozenblaadjes zijn te koop voor € 6,95 en de rode rozenblaadjes zijn te koop voor €11,95.

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertenties

4 comments

  1. Hoe bizar!!! Een roos die wel 3 jaar mooi blijft?????? Ik vind het toch te prijzig om te testen.. dus wil jij over 3 jaar weer een blog neerzetten over hoe lang hij echt mooi bleef??? 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s