Gratis Dr Pepper blikje

Product: Alleen geldig op Dr Pepper blik, 033 l. dr pepper

Specifieke actievoorwaarden: Deze cashback actie is begonnen op 18-12-2017 en op=op!

Website: Link

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

 

Advertenties

2 comments

  1. Dat is lang geleden, dat ik DrPepper heb gehad… kan me niet meer herinneren of ik het lekker vond of niet??? Goed excuus om daar achter te komen 😉

    Like

  2. Ik vind het altijd wel lekker maar ik drink het niet te vaak en vooral niet overal omdat ik er echt last van krijg in die zin dat ik wat opboer en dat vind ik toch niks voor elk gezelschap en probeer het dan ook beschaafd te houden haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s