W.O.W. Blog

Wat hebben we in de afgelopen weken weer prachtige reacties mogen ontvangen. Niet alleen op het artikel van de één pans kalender maar ook op vele andere blogs. Elke reactie wordt bekeken en gelezen. Sommigen zelfs intern gedeeld om onder de aandacht te brengen. Er zijn ook reacties bij die het eigenlijk verdienen om uitgeprint te worden, om ze vervolgens op een prikbord te plakken. Maar dat komt er (nog) niet echt van.

Je merkt het al… Wij raken zeer enthousiast van alle bijdragen en daarom hebben we deze keer een winnaar gekozen niet aan hand van een naam, niet aan de hand van een machine waar we alle namen indroppen en er dan een uit rolt. Maar wel aan de hand van de leukste reactie (en ja daar valt over te discussiëren maar dat doen wij lekker niet want hopelijk zijn we allemaal feestelijk gestemd en gunnen we het een ander ook!).

Uit al die reacties was het overigens nog wel een klusje om de allerleukste reactie uit te kiezen. Ik was dan ook even in de verlegenheid om mijn collega’s om hulp te vragen. Maar dan zul je zien dat ze allemaal een andere favoriet hebben. Dus heb ik gekozen om vandaag het hef in eigen handen te nemen.

Anna Koenen. Voor mij kwam jij eruit met een herkenbaar puntje (op jezelf wonen, druk leven en toch gezond willen eten). Hopelijk gaat dat helemaal goed komen met deze leuke kalender.

En lees je nu gewoon weg je eigen naar dan kun je je prijs claimen. Dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan (dus wel zo handig om een mail te sturen met het e-mail adres waarop je hebt meegedaan). Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s