Nieuwjaarshop 2018 – met winactie

Wat is het afgelopen jaar omgevlogen zeg! In het afgelopen jaar hebben wij bij Thuisleven hard achter de schermen gewerkt aan een nieuwe site. En voor 2018 hebben we ook nog veel in petto. Waaronder deze allereerste blog van het nieuwe jaar met daarin gelijk een nieuwe winactie. Met dank aan Kiddowz.net en website4mama.nl die dit leuke idee bedacht hebben. Want wat is er leuker om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Maar meer over die winactie lees je later.

Wat is een bloghop?
Bij een bloghop is het de bedoeling dat je van blog naar blog hopt. Zo leer je andere blogs kennen die wellicht ook aan je wensen voldoen. Maar wat vooral leuk is aan zo’n bloghop, elke blog heeft zijn eigen winactie. Zo kom je maar liefst 20 winacties tegen in een uurtje hoppen.

Hoe ben je hier gekomen?
Het kan zijn dat je een trouwe lezer / volger bent van Thuisleven. Dat vinden wij alleen maar leuk natuurlijk. Maar een andere manier om hier vandaag te zijn gekomen is door het verder hoppen vanaf de website van Leyla Fashion.
LeylaFashion.nl is de blog van Leyla, ook kun je haar bewonderen op Youtube.
Samen met haar gezin maakt ze vlogs en blogs. Deze gaan voornamelijk over bewust, natuurlijk en gezond leven. Maar ook over haar privé leven zoals haar zoontje en vakanties of dagjes uit.

Waar hop je nu verder naar toe?
Heb je deelgenomen aan onze winactie of vind je de prijs maar niks en hop je liever door naar een andere blog, dat kan en mag! Dan verwijs ik je nu door naar Saskia’s wereld. Saskia is een liefhebbende moeder (van een zoontje van 5) en vriendin. Ze blogt voornamelijk over de dagelijkse dingen, is creaties met DIY’s, schrijft reviews en blogt ook over uitstapjes die ze alleen of met anderen maakt. Lekker veelzijdig dus, bovendien met de leuke winactie die ze georganiseerd heeft dubbel de moeite waard om even langs te hoppen.

Wie doen er allemaal mee aan de Nieuwjaarshop?
1. www.kiddowz.net
2. www.geekymom.be
3. www.mamascrapelle.nl
4. www.mijnmamamomenten.wordpress.com
5. www.mamasliefste.nl
6. www.website4mama.nl
7. www.batboy.nl
8. www.pinkit.nl
9. www.volgmama.nl
10 www.liefthuis.nl
11 www.leesleeslees.nl
12 www.leylafashion.nl
13 www.thuisleven.com
14 www.saskiaswereld.nl
15 www.metmirjam.com
16 www.mamasmeisje.com
17 www.lifebyxenia.nl
18 www.meermetmama.nl
19 www.mamaloublogt.nl
20 www.cooleouders.nl

onze winactie

Heb jij net als ons in de afgelopen week heel wat leuke kerstfilms gekeken en raak je maar niet verzadigd? Lucky you wij geven namelijk een dvd pakket (zie foto) weg met een lekkere Milka chocolade reep.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, door reacties achter te laten op het blog en/of onze Social Media kanalen én door mensen te taggen. Voor elke actie krijg je een extra winkans. Ook leuk om te weten elke winactie is een nieuwe kans. Dus ook als je gewonnen hebt (recentelijk) maak je wederom kans op die leuke prijs!

Wij zullen op 10-01-2018 de winnaar loten en deze bekend maken in de speciale Winnaars blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

82 comments

  1. Ik loot graag mee voor dit leuke dvd pakket! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, bericht geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

    Like

  2. Wat een leuke dvd’s voor het hele gezin, ik doe graag mee, we houden erg van films in ons gezin 🙂 Groetjes van, Anneliese de Waal

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s