Gratis coupon voor een pak Kleenex Balsam bij Kruidvat

Product: Coupon voor een GRATIS pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken bij Kruidvatkleenex

Winkel: Kruidvat

Specifieke actievoorwaarden:

Waar knap jij van op als je verkouden bent?

Laat het ons weten en je krijgt een leuke oppepbox met Kleenex Balsam zakdoeken GRATIS. Deze actie is geldig 2 januari t/m 11 maart 2018 en/of zolang de voorraad strekt.  Iedereen die deel heeft genomen aan de actie en deze heeft afgerond op de actiesite van Kleenex, krijgt de oppepper GRATIS thuisgestuurd. Iedereen die in aanmerking komt voor een gratis oppepper, krijgt bij ontvangst van de oppepper een coupon voor een gratis aankoop. De actie geldt uitsluitend voor Kleenex Balsam tissues en zakdoeken. Streepjescode vereist.

Website: Link

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s