Persberichten Vrijdag #1-2018

Knuffelkruik

Wat zijn ze schattig, zacht en lekker warm, de nieuwe kinderkruiken van Hugo Frosch. Een echte knuffelkruik in de vorm van een uil, kikker, eend, hond of lammetje. Heerlijk om tegen je aan te drukken en ermee in slaap te dommelen. Wanneer je de kruik vult met warm water wordt deze lekker zacht. De warmwaterkruiken van Hugo Frosch hebben een kinderveilige sluiting. Ze staan synoniem voor made in Germany kwaliteit en kennen een zeer lange levensduur. De dierenhoes bevat aan de binnenkant een eco-warmwaterfles die volledig vrij is van PVC en plastic. De kruik is geurvrij en op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Bovendien bestaan de kruiken voor 80% uit biologische gerecyclede grondstoffen. Ze zijn gemaakt onder zeer strenge veiligheidscontroles en hebben twee jaar garantie. Informatie: Warmwaterkruik voor kinderen van Hugo Frosch, met een hoes van fleece, Uil, Kikker, Eend, Hond of Lammetje: consumentenadviesprijs € 14,95. Ga voor meer informatie naar www.binorm.nl, Kruiken.

Cowboysbag slaat nieuwe weg in met Hooked collectie

Cowboysbag eindigt dit jaar opvallend, door vandaag de nieuwe collectie te lanceren, waarbij veel wordt verwacht van de Hooked collectie. Het premium lederwarenmerk bewandelt met deze lijn een nieuwe weg, met modellen die naadloos aansluiten bij de trends van vandaag. De collectie kenmerkt zich door de opvallende antiekzilverkleurige haaksluiting, die terugkomt in onder andere de crossbody tasjes en rugzakken. De handtassen en schoudertassen hebben een vrouwelijk model gekregen. Het paradepaardje van de collectie is de Backpack Doral; een uniek exemplaar van een rugzak. De bovenkant van de tas kan namelijk omgevouwen worden, waardoor dit de flap vormt om de tas af te sluiten. Deze wordt vervolgens vastgezet met de haak op de tas. De collectie richt zich met de ruime rugzakken niet alleen op dames, maar ook op mannen die op zoek zijn naar een stoere lederen tas. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Hooked collectie is verkrijgbaar bij de betere lederwarenzaken en online, waaronder Hudson’s Bay, Wehkamp, The Little Green Bag en op Cowboysbag.com

Pelgrimeren was nog nooit zo in trek

Op pelgrimage gaan iets van vroeger? Echt niet! Het pelgrimeren in Europa heeft een enorme vlucht genomen. In 1990 bereikten 5000 pelgrims Santiago, vandaag de dag is hun aantal opgelopen naar 200.000 per jaar. Derry Brabbs brengt in zijn nieuwe boek Pelgrimage de belangrijkste en bekendste pelgrimroutes in Europa in beeld

Nieuwe balance boards combineren fitnesstraining met interactieve fun

De nieuwe Modern Movement lijn van fitnessproducent Nautilus vormt de nieuwe generatie van fitness work-outs, en combineren training op maat met interactieve fun middels een bijbehorende app. De M-Pad biedt een interactieve balans- en krachttraining, en de Edge-Board, biedt een core training door middel van een rollende beweging. Dankzij de bijbehorende M-Trac app kun je eenvoudig je eigen training samenstellen op basis van zelf te bepalen doelen. Dankzij de combinatie van balanstrainer en app, kun je een interactieve training samenstellen met een hoog fun-gehalte. Door middel van mini-games ben je lekker ontspannend bezig, terwijl je pas achteraf merkt dat je onbewust flink hebt gesport. De M-Pad heeft een adviesprijs van 149 euro. Het Edge-Board is beschikbaar vanaf 99 euro. Specificaties staan op http://www.nautilusfitness.nl/modern-movement

time to momo geeft persoonlijk citytripadvies op de Vakantiebeurs

Reisgidsenmerk time to momo (voorheen 100% stedengidsen) organiseert van donderdag 11 januari tot en met zondag 14 januari 2018 cityconsults op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit “spreekuur” kunnen beursbezoekers persoonlijke tips van locals uit diverse Europese steden ontvangen. Bovendien krijgen ze er een reisdagboek gratis bij, zodat ze direct alle tips kunnen noteren.
Persoonlijk citytripadvies. Alle time to momo locals hebben een passie voor de stad waar ze wonen en een neus voor leukste adressen. Opent er een nieuw koffietentje? Zij weten het als eerste. Is er een gaaf festival in de stad? Zij zijn erbij. Voor time to momo maken ze toffe routes waarin ze reizigers langs de leukste restaurants, de hipste shopadressen en de must-see highlights leiden. Maar iedere reiziger heeft natuurlijk zo zijn eigen wensen wanneer hij op stedentrip gaat. Om deze reden organiseert time to momo cityconsults, op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen aanschuiven voor een persoonlijk citytripadvies van de locals, zodat ze straks het beste uit hun stedentrip kunnen halen. De time to momo cityconsults vinden plaats van donderdag 11 januari tot en met zondag 14 januari 2018 in hal 7 op het Urban Terras. Beursbezoekers kunnen zich van tevoren inschrijven of ter plekke aanmelden. VOL=VOL! De cityconsults zijn gratis, de locals spreken Nederlands of Vlaams en geven maximaal 10 minuten een consult.

NIEUW PIRATEN EN PRINSESSEN SEIZOEN IN DISNEYLAND PARIS

Het Festival van Piraten en Prinsessen in Disneyland Paris van 31 maart tot en met 31 mei 2018. Alle sprookjes beginnen met “Er was eens”. Hoe de rest van het verhaal verloopt, kunnen gasten van Disneyland Paris zelf bepalen door te kiezen voor Piraten of Prinsessen tijdens het Festival van Piraten en Prinsessen van 31 maart tot en met 31 mei 2018. Zij kunnen shows en attracties beleven, Disney Figuren ontmoeten, hun gezichten laten schminken, de jonge gasten kunnen zich verkleden en iedereen kan genieten van een groot aanbod aan entertainment in het Disneyland Park. De gasten zijn helden in hun eigen avonturenverhaal. Ze kunnen ervoor kiezen om een Piraat of Prinses te zijn, of beiden. Dat is de echte magie van Disneyland Paris! Het gloednieuwe Festival van Piraten en Prinsessen is een van de hoogtepunten van de 25e verjaardag van Disneyland Paris dat nog wordt gevierd tot september 2018.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s