W.O.W. blog

Het nieuwe jaar begonnen wij gelijk goed met een bloghop en wat deden er weer veel mensen mee! Zeker motiverend voor nieuwe hops. Om jullie niet te lang in spanning te houden gaan we dan ook meteen door naar het leuke gedeelte. Namelijk de bekendmaking van de winnaar van het dvd pakket. Zoals haast altijd hebben we weer alle namen op een papiertje geschreven en soms zelfs meerdere keren i.v.m. het mee doen van extra winkansen. Al die namen zijn in een bakje gedaan. Deksel erop. Goed schudden door 5 paar handen (kinderen wilden ook graag schudden). En vervolgens haalde ik daar de volgende naam uit: Michelle van Doremalen

 

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAAR! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

6 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s