Geld terug acties

De lopende 100% cashback geld-terug-acties en niet goed geld terug acties ( n.g.g.t.) in een handig overzicht. De kortingsacties zijn onderaan deze pagina te vinden.

Niet tevreden, Geld terug! Hiervoor is vaak een reden nodig waarom je niet tevreden bent

Mocht u een (niet tevreden-) geld terug actie gevonden hebben die hier nog niet tussen staat dan horen wij dat graag zodat deze toegevoegd kan worden aan het lijstje. thuisleven@gmail.com

Verlopen Geld Terug Acties zullen verwijderd worden (in zijn geheel) van de site om het zo overzichtelijk te houden. Soms kan de kassabon tot wel twee weken later nog ingediend worden.

Mocht u een (niet tevreden-) geld terug actie gevonden hebben die hier nog niet tussen staat post dit dan hieronder. Wij zullen alle (niet tevreden) geld terug acties die 100% uitbetaald worden hierboven meenemen in onze lijst. De overige geld terug kortingsacties kunt u in de reacties lezen.

Grote kleine letters

Mocht uw aanvraag afgekeurd worden of u problemen ondervinden met het indienen van uw geld-terug-actie, neem dan contact op met de klantenservice van het organiserende bedrijf. Hoe graag wij ook zouden willen, Thuisleven is hier geen partij in. Wij proberen enkel een zo volledig mogelijk overzicht van lopende acties bij te houden.

 

52 comments

  1. 1+1 Actie Amstel Radler 0.0%. Van 29 juni t/m 31 augustus profiteer je in alle 85 de Haan tankstations, bij inlevering van de voucher uit de Kampioen of op vertoon van je ANWB-lidmaatschapskaart, van een 1+1 gratis actie op alle Amstel Radler 0.0% producten. Bekijk hieronder de deelnemende De Haan tankstations http://www.amstel.nl/anwb

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s