Samenwerken / contact

Thuisleven (augustus 2015) heeft tot op heden een explosief stijgende lijn in het aantal unieke bezoekers per maand (zo halen wij de 10.000 unieke bezoekers makkelijk per maand). Tevens zien wij (Linda en Miranda) een groep vaste lezers op onze site af komen. Daar zijn wij uiteraard trots en dankbaar voor. Deze mensen bieden wij graag elke dag nieuw content aan.

Bent u op zoek naar promotie voor uw bedrijf of producten, misschien kan Thuisleven u daarbij helpen. Wij vinden het namelijk leuk om nieuwe artikelen te promoten, een bezoekje te brengen aan uw museum, speeltuin en of…. you name it…

Kortom denkt u dat Thuisleven.com past bij uw bedrijf, schroom dan niet om een mail te sturen naar thuisleven@gmail.com met uw wensen en/of ideeën en wij gaan kijken hoe wij de webshop, het bedrijf, het artikel of wat dan ook kunnen promoten aan ons sterk groeiend aantal lezers. Ook kunt u dit e-mail adres ongevraagd toevoegen aan uw persbestand. Op vrijdag maken wij een selectie van een aantal persberichten in onze Persberichten Vrijdag blog (indien wij uw bericht hiervoor uitkiezen krijgt u hier uiteraard bericht over).

Contactgegevens: (ook voor persproducten, prettig is dan wel een begeleidende brief met contactgegevens.)

Miranda de Jong
Kantklosterstraat 10
6043RC Roermond

Linda Meester
Schapenkamp 18
1211PA Hilversum