Win(naar)

Glowing Twinkle Stars van University GamesColorful Stars University Games

De laatste weken slapen de kinderen nauwelijks! We hebben geen rolluik en de rolgordijnen laten iets te veel licht door. Omdat we verhuisplannen hebben, laten we het maar even zo…
In de winter is er grappig genoeg het andere effect, het is dan namelijk te donker voor ze! Het lijken wel volwassenen die altijd klagen over het weer (te warm, te koud, te nat, te droog…). Maar dat “te donker” gaan we de komende winter periode wat aan doen.
Uitslag: 2 augustus 2017

Verloting onder de eerste 75 email-volgers

Volg jij ons blog al via je WordPress-account met email-alert?
Op dit moment hebben we 77 WordPress-volgers waaronder 60 emailvolgers. Deze mensen ontvangen heel handig onze blogs direct na publicatie in de emailbox. Dat kan heel handig zijn bij geld-terug-acties en als je meedoet aan onze #winacties. Zeker als je veel Facebookpagina’s volgt, je tijdlijn overvol staat en de tijd je ontbreekt.
Ik heb een Yourgift bon t.w.v. 15 euro om te verloten onder de eerste 75 email-volgers. Een kans van 1 op 75 lopen jullie daar warm voor? Link naar het facebookbericht voor een actuele stand van zaken.

!!! Winnaars !!!

Wij maken de winnaars hieronder en in het Winnen-Op-Woensdag blog bekend. Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs op tijd!

De winnaar van de Transformers Turbo Changer Bumblebee van Hasbro is: Florianne Kruijt