Win(naar)

‘Gamba, de dappere muis’ 6+

Gamba de dappere muisBij het woord Gamba denk je niet direct aan een muis en al helemaal niet aan een dappere. Andere dappere muizen, denk aan Jerry van Tom & Jerry, vallen in het niet bij deze meesterproductie van de producenten van Spider-man, met bijbehorend budget trouwens. Die Gamba is zeker geen grijze muis.
Uitslag 7 juni 2017

Vtech Pluche Zoef Zoef dier

collage-2017-05-15Verzamelen is dé trend dit moment. Maar de meest waardevolle verzameling betreft nog altijd vriendschap. Dit voorjaar krijgen de Zoef Zoef Dieren er daarom drie nieuwe vriendjes tegelijk bij: Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn. Met een torenhoog knuffelgehalte -want van pluche- zijn het de nieuwste Zoef Zoef Dieren maatjes om je hartje aan te verpanden.
Uitslag 31 mei 2017

Een thee die goed past (en smaakt) van Theefit (met winactie)

Theefit2Als echte theeliefhebber vind ik het ook altijd heerlijk om nieuwe theesoorten uit te testen. Zo kreeg ik van Theefit.nl de vraag of ik een paar nieuwe smaken wilde testen in ruil voor een review. U kunt zich voorstellen dat ik daar geen bedenktijd voor nodig had. En zo lagen er binnen een paar dagen, na een korte en krachtige mailwisseling, drie gouden zakjes op de deur mat.

Uitslag: 31 mei 2017

Verloting onder de eerste 75 email-volgers
Volg jij ons blog al via je WordPress-account met email-alert?
Op dit moment hebben we 77 WordPress-volgers waaronder 60 emailvolgers. Deze mensen ontvangen heel handig onze blogs direct na publicatie in de emailbox. Dat kan heel handig zijn bij geld-terug-acties en als je meedoet aan onze #winacties. Zeker als je veel Facebookpagina’s volgt, je tijdlijn overvol staat en de tijd je ontbreekt.
Ik heb een Yourgift bon t.w.v. 15 euro om te verloten onder de eerste 75 email-volgers. Een kans van 1 op 75 lopen jullie daar warm voor? Link naar het facebookbericht voor een actuele stand van zaken.

!!! Winnaars !!!

Wij maken de winnaars hieronder en in het Winnen-Op-Woensdag blog bekend. Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs op tijd!IMG-20170504-WA0003

 Christopher IsidoraMil81 en Annabel van harte gefeliciteerd jullie winnen het boek ‘ADHD Hoe haal je het uit je hoofd?’ De prijs is te claimen tot 24 mei 2017 door een mail te sturen naar thuisleven@gmail.com.