Win(naar)

Verloting onder alle email-volgers

Volg jij ons blog al via je WordPress-account met email-alert?Your gift card
Op dit moment hebben we 112 WordPress-volgers waaronder 65 emailvolgers. Deze mensen ontvangen heel handig onze blogs direct na publicatie in de emailbox. Dat kan heel handig zijn bij geld-terug-acties en als je meedoet aan onze #winacties. Zeker als je veel Facebookpagina’s volgt, je tijdlijn overvol staat en de tijd je ontbreekt.
Ik heb een Yourgift bon t.w.v. 15 euro om te verloten onder de email-volgers. Deze card is geldig 27 maanden vanaf december 2017. Link naar het facebookbericht voor een actuele stand van zaken. Dus meld je snel aan als email-volger!
Uitslag 27 september 2017.

!!! Winnaars !!!

Wij maken de winnaars hieronder en in het Winnen-Op-Woensdag blog bekend. Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs op tijd!

Bloggershop met Leeloop preventieve hoofdluis haarelastieken  

preventieve-hoofdluis-haarelastiekenBij Thuisleven zijn we altijd op zoek naar nieuwe en handige producten. Alle basisscholen zijn weer begonnen en we borstelen iedere ochtend trouw de lange haren van onze drie dochters. Dan doen we de haren in een staart, knot of vlecht met een Leeloop haarelastiek, dat beschermt preventief tegen hoofdluis:

  1. Erika van Koert
  2. Barbara Gelens

 

 

  1. Theo en Corina de Manbeurs eigen huis
  2. Nancy
  3. Tamar

 

 

 

Advertenties